Αλέξανδρος Αξιούπολης: "Σαν πρόβατα στην σφαγή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλέξανδρος Αξιούπολης: "Σαν πρόβατα στην σφαγή"

Καυστικότατη ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης με αφορμή το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κιλκίς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Μετά από τα όσα συνέβησαν χθες (Κυριακή 25/03/2018) στο γήπεδο του Γ.Α.Σ Κιλκίς μεταξύ των ομάδων Γ.Α.Σ Κιλκίς – Α.Σ Αλέξανδρος Αξιούπολης ο σύλλογος μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην ¨τραγωδία¨ που ξεκίνησε 14/10/2017 και κορυφώνεται το ερχόμενο Σάββατο
31/13/2018.
Ο Α.Σ. Αλέξανδρος Αξιούπολης προσπάθησε όλον αυτόν τον καιρό να μην οξύνει τα πράγματα βγάζοντας ανακοινώσεις για τις επανειλημμένες εχθρικές διαιτησίες γιατί θα καταντούσαμε γραφικοί.

Με μεγάλη μας θλίψη όμως διαπιστώσαμε ότι το έγκλημα που είχε προσχεδιαστεί και μας οδήγησε σαν πρόβατα στην σφαγή ολοκληρώθηκε με την ανεκδιήγητη διαιτησία των κυρίων  Νάσκου Π. και Χαρίτσου Β.  καθώς, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το πεντηκοστό (50΄) λεπτό κυλούσε ομαλά βγάζοντας όλο τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι και έχοντας, μέσα σε λογικά πλαίσια, δύο δίλεπτες αποβολές σε κάθε ομάδα, ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο (10΄) και ενώ η ομάδα μας προηγούνταν με τέσσερα (04) τέρματα, δέχτηκε έξι (06) αδιανόητες δίλεπτες αποβολές αφήνοντας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα με 3 παίκτες γηπέδου.

Κύριοι , εμείς έχουμε μάθει ότι το παιχνίδι παίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και με πρωταγωνιστές τους παίκτες των ομάδων , αλλά διαπιστώσαμε ότι ίσως τελικά η ¨ανάπτυξη ¨να έρχεται ανάλογα με τις ορέξεις των ¨κουμπάρων¨. Εμείς έχουμε μάθει από τα λάθη μας και καταφέραμε στην επανέναρξη των ακαδημιών μας να φέρουμε τον κόσμο , γονείς, παιδιά, συναθλητές στο γήπεδο, γεμίζοντας σε κάθε παιχνίδι το κλειστό μας  ασφυχτικά, πράγμα σπάνιο για τα σημερινά δεδομένα, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν συμβαίνει ούτε σε αγώνα Α1 κατηγορίας. Εμείς αυτή την ανάπτυξη θέλουμε και σε αυτή πιστεύουμε.

Εσείς όμως κύριοι δεν θέλετε υγιείς συλλόγους με κόσμο στα γήπεδα και ανάπτυξη ηλικιακών ακαδημιών, αλλά θέλετε άδεια γήπεδα και ομάδες υποχείρια για να μπορείτε να λειτουργείτε κατά το δοκούν.
Με όλα αυτά, το μόνο που καταφέρνετε είναι να πηγαίνετε το ήδη υποβαθμισμένο άθλημα της χειροσφαίρισης χρόνια πίσω, απομακρύνοντας και τον τελευταίο φίλαθλο από το άθλημα και καταστρέφοντας έναν ακόμη πυρήνα στην επαρχία."

No comments