Χώρισαν οι δρόμοι ΟΧΕ και Γραμματικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χώρισαν οι δρόμοι ΟΧΕ και Γραμματικού

Με ενα λιτό δελτίο τύπου με τίτλο "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΧΕ (14/3/2018)" μεταξύ άλλων άσχετων θεμάτων, έγινε γνωστή η λύση του συμβολαίου της ΟΧΕ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ανδρών Νίκο Γραμματικό.

Εξ όσων φαίνεται η απόφαση είναι μονομερής, αφού ακόμα και το πόρταλ e-handball.gr που αποτυπώνει τις θέσεις της ΟΧΕ στο διαδίκτυο, απέφυγε να μπεί σε λεπτομέρειες για το διαζύγιο μεταξύ ΟΧΕ και Γραμματικού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΟΧΕ


"Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

-Την λύση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών Νίκο Γραμματικό.

-Την καταβολή –σε συνεργασία με την ΓΓΑ- πριμ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν στις προπονήτριες και τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών Beach Handball, ύψους 12.000 ευρώ.

-Την εξόφληση των ημεραργιών των αθλητών της Εθνικής Ανδρών.

-Την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις τρεις θέσεις αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ενόψει της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Οι υποψηφιότητες είναι: Κωνσταντίνος Μαναβής (προτείνεται από το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς), Αναστάσιος Πέτκος (προτείνεται από το σωματείο Αρίων Πτολεμαΐδας), Μιχάλης Ηλιάδης (προτείνεται από το σωματείο ΑΟ Προσοτσάνης)."

No comments