ΧΑΝΘ και Φοίβος με στόχο την αποφυγή των play out - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΑΝΘ και Φοίβος με στόχο την αποφυγή των play out

Η ομάδα Handball της ΧΑΝΘ υποδέχεται στο αθλητικό κέντρο "Μ. Τσικίνας" τον Φοίβο Συκεών, σε εξ αναβολής ματς για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier, το βράδυ της Τετάρτης, στις 21:00.

Στη ΧΑΝΘ η νίκη αποτελεί μοναδικό στόχο, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ξεμπερδέψει με την πιθανότητα των play out. Μετά από 16 αγώνες στο πρωτάθλημα, η ΧΑΝΘ βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και ο Φοίβος ακολουθεί με 10 στην 9η θέση. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΧΑΝΘ είχε επικρατήσει στις Συκιές με 25-26.

"Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι με το Καματερό. Διψάμε για τη νίκη
απέναντι στο Φοίβο για ψυχολογικούς, αγωνιστικούς και βαθμολογικούς λόγους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, μας γνωρίζει κι εκείνος. Δεν υποτιμάμε το Φοίβο και ξέρουμε ότι θα έρθει με όρεξη και δίψα για νίκη, καθώς προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα και επίσης έχει σημαντικούς βαθμολογικούς λόγους για να ζητάει τους δύο βαθμούς. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μελετήσει τον Φοίβο και πρέπει να βγάλουμε πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της Τετάρτης", σχολίασε ο Τάσος Δέσπος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Κατσίκης και Μιχαηλίδης με παρατηρητή τον κ. Μεϊμαρίδη. Ισχύει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ.

No comments