«Είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την νίκη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την νίκη»

Την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών θέλει ο Διομήδης αύριο στη Νέα Κίο στον προημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο δεξιός εξτρέμ των «Λύκων» Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές και να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο. Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, αποχώρισαν ορισμένοι αθλητές μας, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθούμε αισθητά, αλλά ελπίζουμε ότι θα βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε, ώστε να επανέλθουμε σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Διομήδη. Καλή συνέχεια και καλή τύχη τους εύχομαι στις νέες
τους ομάδες. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Όπως ανέφερα, έχουμε αποδυναμωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την νίκη, αρκεί να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να μετριάσουμε τα λάθη μας. Τελευταίο και πιο σημαντικό, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θλιβερό συμβάν που συγκλόνισε, όχι μονό την χαντμπολική κοινότητα, αλλά κι όλη την πόλη της Βέροιας, στον άδικο χαμό του Άκη Ψωμιάδη. Δυστυχώς είναι μια ανείπωτη τραγωδία, όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος φεύγει από την ζωή, είναι ακόμα πιο δύσκολο φυσικά όταν γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο και έχεις μοιραστεί μαζί του διάφορες στιγμές, στην πορεία σου ως αθλητής. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του και στους οικείους του»

No comments