«Ο καλός ΠΑΟΚ δε φοβάται τίποτα...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ο καλός ΠΑΟΚ δε φοβάται τίποτα...»

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV Κώστας Γουργούμης,Άκης Κυπραίος και Βαγγέλης Αραμπατζής μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα  καθώς και για τους στόχους της σεζόν,αποκλειστικά στο acpaok.gr.

Αρχικά μίλησε ο Κώστας Γουργούμης:


Μέχρι τώρα έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα.Το
ίδιο θέλουμε να δείξουμε και με την ομάδα της Δράμας. Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια άσχετα με την βαθμολογική θέση του αντίπαλου .Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με την ΧΑΝΘ πρέπει  να προσέξουμε καθώς ο θεσμός του κυπέλλου έχει δείξει στο παρελθόν πώς είναι θεσμός των εκπλήξεων. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην αφήσουμε λεπτό των αντίπαλό να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει το παιχνίδι. Ένας καλός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Με την σειρά του ο Άκη Κυπραίος δήλωσε:


Μεχρι τώρα έχουμε διανύσει μια αρκετή καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θέλουμε να κλείσει με ακόμη μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Έχουμε βρει τα πατήματα μας και αυτό θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Το παιχνίδι του κυπέλλου δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι ένας θεσμός εκπλήξεων και θα πρέπει να φανούμε 100% σοβαροί και συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας και στο κύπελλο.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Αραμπατζής:


Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ,έχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά απο ένα δύσκολο διπλό που καταφέραμε να πάρουμε μεσα στο Άργος και τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιχνιδι με την Δράμα! Όσο για το κυπέλλο πρέπει να προσέξουμε την ΧΑΝΘ να είμαστε σοβαροί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να περιμένουμε την επόμενη κληρωση!

No comments