Μαστορογιάννης: "Είναι στο χέρι μας η αναμέτρηση με τον Φίλιππο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαστορογιάννης: "Είναι στο χέρι μας η αναμέτρηση με τον Φίλιππο"


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την περασμένη Παρασκευή τον Πανελλήνιο, όπου πλέον στρέφει το βλέμμα του στο δύσκολο ντέρμπι που έρχεται μέσα στην έδρα του Φίλιππου Βέροιας. Για την μεγάλη αναμέτρηση που έρχεται αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, μίλησε στην εφημερίδα FORZA ο έμπειρος αθλητής Γιώργος Μαστορογιάννης.

Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται με την πανίσχυρη Γκεζτέπε αλλά και για την συγκλονιστική στήριξη που έχει το τμήμα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Αρχικά για το ματς με τον Πανελλήνιο, σημείωσε: «Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Παρόλα αυτά σε αυτές τις αναμετρήσεις πρέπει να είσαι σοβαρός, να μπεις μέσα να πάρεις τους βαθμούς, το οποίο και κάναμε. Βέβαια κοιτάς να βγάλεις και πράγματα που έχει δουλέψει η ομάδα. Πήραμε τη νίκη και πλέον προχωράμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Ερωτηθείς για το ντέρμπι που έρχεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας, τόνισε ότι: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στην έδρα της Βέροιας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό, γιατί θα ζοριστούμε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο απόγευμα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ ώστε να ξεπεράσει και αυτό τον αντίπαλο. Είναι στο χέρι μας και αυτή η αναμέτρηση».

Για τις αναμετρήσεις με Γκεζτέπε που έρχονται για το θεσμό του Challenge Cup: «Για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ ήταν επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει ο σύλλογος στην Ευρώπη. Είναι κάτι που ευελπιστώ προσωπικά να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Και αυτό διότι η Ευρώπη δίνει μια άλλη αίγλη, όχι μόνο στο σύλλογο αλλά και στο άθλημα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη εμβέλεια, όπου θα πρέπει να βγαίνει το όνομα του πάντα προς τα έξω. Θα είναι δύσκολες αναμετρήσεις αν κανείς σκεφτεί το μπάτζετ που έχει η Τούρκικη ομάδα, αλλά καθρέπτης είναι το γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Είμαστε θεωρητικά σε ένα καλό σημείο, έχουμε κάνει τις νίκες που έπρεπε, απέναντι στον βασικό ανταγωνιστεί φέραμε ισοπαλία, είναι ένας μακρύς δρόμος που πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Το πρόσημο μέχρι τώρα είναι θετικό, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο».

Για την στήριξη που γνωρίζει το τμήμα από τον κόσμο: «Είναι παντού δίπλα μας. Ειδικά στο ματς με τον Δούκα που έγινε στον Εύοσμο, ο κόσμος μας έδωσε τρομερή δύναμη, όχι ότι δεν γινόταν και αυτό στην Μίκρα, αλλά είναι κάτι το διαφορετικό! Οι παίκτες ζούμε για να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο, για τον λόγο αυτό γίναμε και αθλητές. Αυτή η ανταλλαγή συναισθημάτων, σε ωθεί να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

No comments