Στη Μπουντεσλίγκα ο Σάββας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Μπουντεσλίγκα ο Σάββας

Ο σύλλογος της Bundesliga GWD Minden έκλεισε τον 20χρονο Σάββα Σάββα της Eintracht Hildesheim. Ο Έλληνας παίκτης θα ενισχύσει τους «πράσινους» για δύο χρόνια από την περίοδο 2018/2019.

Ο Σάββας Σάββας έκανε ντεμπούτο πριν από τρία χρόνια στην 2η Bundesliga για την Eintracht Hildesheim. Το 2015, μετακόμισε στην ASV Hamm Westfalen για δύο σεζόν, προτού επανέλθει στην Κάτω Σαξονία και πάλι το καλοκαίρι.

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο Σάββας θα παίξει μόνο για ένα χρόνο στο Χίλντεσχάιμ. Έχει μεγάλες
δυνατότητες και έχει στόχο την Bundesliga. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, εστιάσαμε στην περίπτωση του. Είμαστε ικανοποιημένοι που το επόμενο έτος θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του στο Minden και θα ευχηθώ ό, τι καλύτερο στο δρόμο του ", λέει ο σημερινός προπονητής του, Gerald Oberbeck.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που υπογράψαμε με τον Σάββατώρα. Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια και έχει ειδικές επιθετικές ικανότητες. Καθήκον μας τώρα είναι να βελτιώσουμε αυτόν τον ταλαντούχο παίχτη και να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητες του στο παιχνίδι μας ", λέει ο προπονητής της Minden, Frank Carstens.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα παραδοσιακό club όπως η GWD Minden. Εκτιμώ πραγματικά τον Frank Carstens ως προπονητή και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεται με νέους παίκτες. Στις συζητήσεις με τον Frank von Behren, συνειδητοποίησα γρήγορα ότι έχουμε κοινές απόψεις για το μέλον στο Minden. Η επιθυμία μου ήταν πάντα να παίζω στη Bundesliga και νομίζω ότι η GWD Minden είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα γι 'αυτό », υπογράμμισε ο Σάββας.

No comments