Πάνοπλη η ΧΑΝΘ στη Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάνοπλη η ΧΑΝΘ στη Δράμα

Στη Δράμα ταξιδεύει το Σάββατο η ομάδα Handball της ΧΑΝΘ, καθώς στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Θετικό για τη ΧΑΝΘ είναι οι επιστροφές των Θανάση και Νικου Παπαδόπουλου. Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής για τη μπλε κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΓΑΣ Καματερού.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, καθώς στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 είχαν συναντηθεί τρεις
φορές με ισάριθμες νίκες της ΧΑΝΘ. Στη φετινή Handball Premier η ΧΑΝΘ μετρά έξι βαθμούς σε επτά αγώνες και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Δράμα '86 με ένα βαθμό είναι 11η.

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει συνοχή, νεανικό ενθουσιασμό και πάθος στο παιχνίδι της. Από την πλευρά μας θέλουμε να ξαναβρούμε την ψυχολογία του νικητή που έχουμε δείξει έως τώρα στους εκτός έδρας αγώνες μας", σχολίασε ο αρχηγός της ΧΑΝΘ, Μανώλης Ιωαννίδης και πρόσθεσε ότι "οι επιστροφές του Θανάση και του Νίκου Παπαδόπουλου μας δίνουν ώθηση, περισσότερες λύσεις και επιδρούν πολύ θετικά στην ψυχολογία της ομάδας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε το διπλό".

No comments