Αξέχαστη εμπειρία για τις υποδομές του ΓΣ Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αξέχαστη εμπειρία για τις υποδομές του ΓΣ Άρτας

Στην Έδεσσα για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Αερωπού, βρέθηκαν τα ηλικιακά τμήματα του ΓΣ Άρτας, ενώ την εμπειρία τους ολοκλήρωσε η παρακολούθηση του αγώνα της Handball premier, μεταξύ Αερωπού και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αρτινής ομάδας: 


«Ήταν μία ημέρα που χάρισε απίστευτες εμπειρίες στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ΑΡΤΑ HANDBALL, το ταξίδι στην Έδεσσα, ένα ταξίδι που θα το θυμούνται σε όλη
τους τη ζωή.
Δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αφού αγωνίστηκαν με τον πρωταθλητή και πρωταγωνιστή στις μικρές ηλικίες Αερωπό (για την ιστορία των φιλικών αγώνων τα αποτελέσματα ήταν στις Κορασίδες : 22-14, Παμπαίδες Β' : 34-20, Παμπαίδες Α' : 32-18, Παίδες : 26-13) και κατάλαβαν τα σημεία που χρήζουν βελτίωση, αλλά κι η βόλτα στην πανέμορφη Έδεσσα, η επίσκεψη στους φημισμένους καταρράκτες, η συναναστροφή με τους φίλους-αντιπάλους, συσσώρευση παραστάσεων και εμπειριών... όλα αυτά που δίνουν στον αθλητισμό αξία και που η ΑΡΤΑ HANDBALL θέλει να χαρίζει στους λιλιπούτειους αθλητές της.
Ως "επιδόρπιο" της φανταστικής ημέρας η θέαση του αγώνα της HANDBALL PREMIER μεταξύ του Αερωπού και του ΠΑΟΚ, που ξετρέλανε τα παιδιά, αφού η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να ζητωκραυγάζουν και τις δυνατές μονομαχίες να δίνουν θέαμα στα φιλοπερίεργα μάτια τους!!!!
Η ΑΡΤΑ HANDBALL επενδύει στα φυτώριά της ατενίζοντας το μέλλον αισιόδοξα και θα συνεχίσει με αυτό το στόχο με υπομονή και θέληση.
Ευχαριστούμε τους ιθύνοντες του Αερωπού για την άψογη φιλοξενία τους και ευελπιστούμε να την ανταποδώσουμε στην εξίσου πανέμορφη πόλη της Άρτας, του θρυλικού γεφυριού και των ξακουστών βυζαντινών εκκλησιών της».

No comments