Τουνγκελίδης: "Συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουνγκελίδης: "Συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους πολύτιμους βαθμούς"

Πολύ σημαντικός, για την παραμονή της Χιλιώτης Δράμα 86 στην Handball Premier, ο αυριανός αγώνας με το Καματερό. Η ομάδα με εμφανή σημάδια βελτίωσης και ειδικά μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο με την ΑΕΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και ελπίζει ότι με την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρει και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία της εβδομάδας, κύλησε με προβλήματα για τον Σάκη Βαλαβάνη, αφού τέσσερις παίκτες ταλαιπωρήθηκαν με ίωση, οι οποίοι, εκτός του Κουρουτζίδη που μετατέθηκε στην Αθήνα, θα είναι παρόντες στον κρίσιμο αγώνα.

Ο Ευγένιος Τουνγκελίδης ο οποίος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις
μίλησε για το παιχνίδι με το Καματερό "Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση το περασμένο Σαββατοκύριακο απέναντι στην ΑΕΚ. Κρατάμε μόνο τα θετικά στοιχεία και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ντέρμπι απέναντι στο Καματερό, μια ομάδα νεοφωτιστη όπως κι εμείς. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμενοι για 60 λεπτά για να καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο πρώτους και πολύτιμους βαθμούς" τόνισε ο αριστερός ίντερ της Δραμινής ομάδας



Η Δραμινή διοίκηση ενημερώνει ότι υπάρχει ελεύθερη είσοδος για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, στρατιώτες ενώ η είσοδος είναι με 5 Ευρώ.

No comments