Η πρώτη προπόνηση του Γιάννη Αρβανίτη με την Εθνική Κ18 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η πρώτη προπόνηση του Γιάννη Αρβανίτη με την Εθνική Κ18

Με την συμμετοχή 40 εφήβων, πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ οι προπονήσεις ΟΠΕΝ του νοτίου κλιμακίου της αντίστοιχης Εθνικής ομάδας υπό την επίβλεψη του νέου Ομοσπονδιακών Προπονητών Γιάννη Αρβανίτη.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Εφήβων Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ήταν μία πρώτη γνωριμία με τα παιδιά. Θέλαμε να δούμε πόσοι αθλητές είναι ικανοί να πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα από
την Νότια Ελλάδα. Η πρώτη εικόνα είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά στην φυσική μας κατάσταση, θεωρώ ότι αν θέλουμε να συζητάμε για διεθνείς διοργανώσεις και πιθανή πρόκριση, πρέπει μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο να βελτιώσουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή. Την άλλη εβδομάδα θα δω και το Βόρειο Κλιμάκιο και θα έχω μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Δεν υπάρχει απογοήτευση ή στεναχώρια, αντιθέτως θεωρώ ότι υπάρχει υλικό, απλά χρειάζεται δουλειά. Φυσικά οι αθλητές θα πρέπει να δουλέψουν και μόνοι τους, όχι μόνο με τα σωματεία τους. Όλα τα παιδιά θα τα δω άλλη μία φορά σε προπόνηση ΟΠΕΝ».


No comments