Στον "αέρα" το νέο πόρταλ e-handball.gr - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον "αέρα" το νέο πόρταλ e-handball.gr

Στον διαδικτυακό "αέρα" βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, το e-handball.gr, το νέο πόρταλ για το άθλημα μας. Πρόκειται για μια προσπάθεια των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου, Νίκου Μαχαίρα και Ηλία Τάταλα, στους οποίους το Greek Handball εύχεται καλή επιτυχία για το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα.

Το πρώτο editorial του νέου πόρταλ:

"To e-handball είμαστε εμείς!
Εμείς οι δημοσιογράφοι του αθλήματος, οι επαγγελματίες που ζούμε από αυτή την εργασία, δεν είμαστε ούτε χομπίστες, ούτε πολυθεσίτες.
Δεν χρειάζεται να συστηθούμε γιατί μας ξέρετε καλά.
Είμαστε όλοι εμείς που τα τελευταία 20 χρόνια στηρίζουμε επικοινωνιακά το χάντμπολ.
Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και συνέχεια αυξανόμαστε.

Εξάλλου τα μεγάλα και σοβαρά εγχειρήματα, χρειάζονται και πολλά χέρια.
Δεν έχουμε επικεφαλής, δεν έχουμε αφεντικά, δεν κάνουμε πολιτική, δεν θέλουμε να γίνουμε αρεστοί, δεν θέλουμε να προβάλουμε τον εαυτό μας, δεν το έχουμε ανάγκη.
Ήρθαμε για να καλύψουμε ένα επικοινωνιακό κενό που υπάρχει στο άθλημα και να δημιουργήσουμε μία σοβαρή, αντικειμενική ιστοσελίδα που καθημερινά θα ενημερώνει τους φίλους του χάντμπολ με νέα, ειδήσεις, θέματα και συνεντεύξεις.
Μία ιστοσελίδα αυτοχρηματοδοτούμενη, χωρίς κρατικό χρήμα, στηριζόμενη σε χορηγούς- υποστηρικτές.
Στόχος είναι να προβάλουμε, να διαφημίσουμε το χάντμπολ και φυσικά όπου χρειάζεται να παρεμβαίνουμε με εποικοδομητική κριτική, χωρίς κατευθύνσεις ή μιζέριες και χωρίς κουτσομπολιό ή στρατηγικά παιχνίδια.
Όλα τα σωματεία και όλοι οι φορείς του αθλήματος θα έχουν από σήμερα έναν σύμμαχο στην επικοινωνία και θα μπορούν να στέλνουν τα νέα τους στο mail press@e-handball.gr
Καλή μας αρχή λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι οι υγιείς δυνάμεις του αθλήματος θα σταθούν στο πλευρό μας.

H συντακτική ομάδα του e-handball.gr"