Νίκες επι Αρίωνα και Κιλκίς για τον Ζαφειράκη Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκες επι Αρίωνα και Κιλκίς για τον Ζαφειράκη Νάουσας

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε το Σάββατο και την Κυριακή στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη. Το Σάββατο.πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση νίκησε εύκολα τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας με σκόρ 32-23 και την Κυριακή επικράτησε του ΓΑΣ Κιλκίς με σκορ 41-24.

Και στους δύο αγώνες οι παίχτες του Ζαφειράκη αγωνίστηκαν με πάθος παίζοντας πολύ καλή άμυνα και έχοντας καλές επιλογές στην επίθεση δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Χαρακτηριστικό είναι ότι και στους δύο αγώνες στο 1ο ημίχρονο είχε δεχθεί μόλις 10 τέρματα, ενώ οι
προπονητές Γιούπης-Πρωτογέρης είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεση τους. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα του Ζαφειράκη θα μεταβεί στο Κιλκίς για ένα ακόμη φιλικό αγώνα.

Αρκετά σημαντική και η προσέλευση του κόσμου της Νάουσας ειδικά στον Κυριακάτικο αγώνα οι οποίοι στήριξαν την ομάδα και την χειροκρότησαν στο τέλος για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για το θέαμα που προσέφερε.

Με το έμψυχο υλικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Ζαφειράκης, με τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό δίδυμο των Πρωτογέρη – Γιούπη ,με την παρουσία του γυμναστή Goran Guzijan στην προετοιμασία της ομάδας αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα του Ζαφειράκη δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να μπεί στην τελική τετράδα.

No comments