Ξεκινούν τη Δευτέρα οι υποδομές του Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι υποδομές του Διομήδη

Ξεκινά την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου η λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Διομήδη (Wolfaki), με πρώτο ραντεβού στις 16.30 στο Δ.Α.Κ. Άργους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Διομήδη:

"Οι ακαδημίες των Πρωταθλητών και της αγαπημένης μας ομάδας και φέτος δίνουν ραντεβού με νέες συγκινήσεις και επιτυχίες, καθώς η περσινή χρονιά των τίτλων και της πρωταγωνιστικής δράσης των μικρών μας Λύκων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τουρνουά, αποτελούν υποθήκη για την φετινή άρτια οργάνωση των τμημάτων υποδομής μας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Διομήδη, η ανδρική ομάδα στελεχώνεται φέτος κατά 50% (9 στους
18) από γηγενείς αθλητές, βγαλμένους από τα «χρυσά» φυτώρια των ακαδημιών μας!
Πλέον μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι ο Διομήδης και το Wolfaki βγάζει Πρωταθλητές!

Θέλεις να γίνεις και εσύ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγαπημένου μας αθλήματος; Έχεις όρεξη για προπονήσεις, παιχνίδια, ταξίδια και πολλές αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και τις φίλες σου; Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν. Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής ακαδημίας της Αργολίδας και έλα να γνωρίσεις από κοντά το handball.

Ειδική προσφορά από την οικογένεια των Πρωταθλητών: ο πρώτος μήνας ΔΩΡΕΑΝ για κάθε καινούργιο παιδί που θα θελήσει να δοκιμάσει το handball και τη συμμετοχή του στις ακαδημίες μας!
Πληροφορίες: Μάγδα Πέππα (τηλέφωνο 6949094009)
Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 16.30 στο Δ.Α.Κ. Άργους σε περιμένουμε να σε καλωσορίσουμε στη μεγάλη μας οικογένεια!
Πρώτη φορά λύκος, για πάντα λύκος!"

No comments