Και επίσημα οι νέοι ομοσπονδιακοί - Οριστικά με 9 ομάδες η Α1 γυναικών - Σημαντικές αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και επίσημα οι νέοι ομοσπονδιακοί - Οριστικά με 9 ομάδες η Α1 γυναικών - Σημαντικές αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Ανακοινώνεται η συμφωνία με την ΕΡΤ Α.Ε. για την μετάδοση των αγώνων της Handball Premier, των Εθνικών ομάδων και του Κυπέλλου Ανδρών- Γυναικών για την σεζόν 2017-2018.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί και η σχετική σύμβαση. Η ημέρα
του χάντμπολ (με εξαίρεση τις δύο πρώτες αγωνιστικές) θα είναι η Παρασκευή, όπου και θα μεταδίδονται
απευθείας οι αγώνες με ώρα έναρξης τις 17:00 από την ΕΡΤ-2.

-Νέοι Ομοσπονδιακοί Προπονητές αναλαμβάνουν οι Γιώργος Χαλκίδης (Κ21-Νέων), Γιάννης Αρβανίτης (Κ18- Εφήβων) και Νίκος Γεωργιάδης (Κ16-Παίδων).

-Εγκρίθηκε το φιλικό της Εθνικής Ανδρών στις 22 Οκτωβρίου 2017 στο Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα παιχνίδια με Ολλανδία (25/10) και Τουρκία (29/10) που περιλαμβάνονται στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019.

-Συνεχίζεται η συνεργασία με την εταιρεία King Sports by N.P. για την μπάλα Κing η οποία θα είναι η επίσημη μπάλα των πρωταθλημάτων Handball Premier- Α1 Γυναικών.

-Ανακοινώνεται η συνεργασία με την Ευρωκλινική που αφορά την υγειονομική κάλυψη όλων των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών για την περίοδο 2017-2018.

-Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθεί με 9 ομάδες μετά την αποχώρηση του Αμύντα Αμυνταίου και την άρνηση των επιλαχουσών ομάδων να συμμετέχουν στην μεγάλη κατηγορία.

-Ο Νότιος όμιλος της Α2 Ανδρών περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθεί με 11 ομάδες, ενώ στον Βόρειο όμιλο μετά τον προβιβασμό του σωματείου Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 στην Handball Premier, η θέση συμπληρώθηκε από το σωματείο Αλέξανδρος Αξιούπολης.

No comments