Γιώργος Ζαραβίνας: «Εχουμε περιθώρια βελτίωσης» (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Ζαραβίνας: «Εχουμε περιθώρια βελτίωσης» (vid)

Ευχαριστημένος έμεινε από την εικόνα της ομάδας του ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. – Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στο Δούκα, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης της ομάδας.

«Ηταν ένα πολύ δυνατό φιλικό. Ηταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι το οποίο παίζουμε και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού δεν αντιδράσαμε βέβαια σωστά όταν φύγαμε 7-8 γκολ, ακόμα και όταν αλλάξαμε την ομάδα δεν θα έπρεπε να έχουμε αυτές τις μεταπτώσεις. Από εκεί και πέρα, είδα κάποια πράγματα τα οποία θέλαμε να δούμε, ανάλογα με το
σχήμα που επιλέγαμε να παίξουμε στο παιχνίδι.

Το καλό είναι ότι είμαστε στο σημείο που θέλουμε. Εχουμε κάποια περιθώρια βελτίωσης, ειδικά σε σχήματα που η ομάδα παίζει με παιδιά, τα οποία δεν έχουν παίξει πάρα πολύ καιρό μαζί. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και από την ένταση του παιχνιδιού και από το παιχνίδι. Για εμάς ήταν το πρώτο φιλικό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παιδιών και σε αυτά που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε.

Απλά, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να φεύγουμε από αυτά τα κενά διαστήματα. Να μπορούμε να έχουμε την ίδια απόδοση, σταθερά, σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό πλέον είναι το ζητούμενο, σιγά σιγά, στην εξέλιξη της προετοιμασίας», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Ζαραβίνας, στο osfp.gr.


No comments