Νικητής ο Δούκας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικητής ο Δούκας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό

Το πρώτο τους φιλικό μετά από τρείς εβδομάδες προετοιμασίας έδωσαν ο Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ομιλος ξυνή και ο ΑΣΕ Δούκα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 19 Αυγούστου στο κλειστό του Ρέντη και νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα με σκορ 24-25.

Οι δυο προπονητές, δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων με Πλσεν και Βοιβοντίνα αντίστοιχα και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γρηγόρης Σανίκης σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Όμιλος
Ξυνή  με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 5-2 στα πρώτα πέντε λεπτά. Μετά το 6-4 οι Πειραιώτες δέχθηκαν ένα 3-0 σερί με το οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-7 αλλά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου απέκτησαν ξανά τα ηνία στο προβάδισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 11-10. Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και διεύρυνε το προβάδισμα του σε 21-16 στο 48ο λεπτό. Η ομάδα του Δούκα κάλυψε σιγά σιγά τη διαφορά και προηγήθηκε με 23-24 στο 58'. Με γκολ του Χάλαρη από ριμπάουντ, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 24-24 όμως στην τελευταία επίθεση σε νεκρό χρόνο ο Δούκας κέρδισε πέναλτι με το οποίο έφτασε στο 24-25 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Δεν αγωνίστηκαν από πλευράς Ολυμπιακού οι τραυματίες Κανδύλας, Τζηράς και οι Λιόλιος, Λεωνίδας. Για τον Δούκα δεν αγωνίστηκαν ο Πάνος Αποστολίδης που είχε ενοχλήσεις στη μέση καθώς επίσης και ο Γαρύφαλλος Μπάγιος που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας καθώς ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες από σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών, ενώ στο 5ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης τραυματίστηκε στο μάτι ο Σελίμ Νταρσουλάντ

Στη διάρκεια του φιλικού με τον Ολυμπιακό, ο Κωστής Μπούνας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τον Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ, Μίλαν Φίλιτς. Ο παίκτης παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί εάν θα ντυθεί στα "μπλε" τη νέα χρόνια ή όχι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 24-25 (Ημίχρονο 11-10)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Γιώργος Ζαραβίνας): Σανίκης 3, Παπαδιονυσίου 5, Μισαϊλίδης 3, Κωστακίδης 5, Χάλαρης 4, Φάμπατς 3, Τσιλιμπάρης, Τσακνής, Παπαδόπουλος, Στούμπης, Καραμπουρνιώτης, Αλβανός.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κωστης Μπούνας): Κεδέρης 6, Μωραϊτης 7, Νταρσουλάντ 1, Ζιβούλοβιτς 6, Ντούνης 1, Φίλιτς 4, Τζανιδάκης, Παπαπούλιος, Αραπακόπουλος, Τόμπρος, Ζαφειράκης, Μπάρμπας, Μπραουδακης, Κολλυρης.


No comments