Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ο Γιάννης Ανταλής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ο Γιάννης Ανταλής

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού Κερατσινίου ο Γιάννης Ανταλής, ο οποίος φέτος οδήγησε τον σύλλογο στα πλει οφ ανόδου στη Handball Premier. Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:

"Μετά από μια εξαιρετική χρονιά όπου φτάσαμε να αγωνιστούμε στα πλειοφ ανόδου στην Handball Premier και ύστερα από δυο χρόνια συνεργασίας, ενημέρωσα τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Οικονόμου, ότι δεν θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Οικονόμου για την τιμή που μου έκανε να προπονήσω τις ομάδες αντρών και  εφήβων. Εναν άνθρωπο που με πολύ κόπο και χρόνο, προσπαθεί να κρατήσει στις μέρες μας τον σύλλογο υγιή και νοικοκυρεμένο και τα έχει
καταφέρει με το παραπάνω. Επίσης όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα, για τους οποίους νιώθω περήφανος για τις 2 σεζόν που περάσαμε παρέα και για ότι καταφέραμε. Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Τάκη Γιοκαρίνη και Γιώργο Κεμερλή  που τους γνώρισα σαν συνεργάτες, αλλά φεύγοντας ξέρω πως κέρδισα δυο καλούς φίλους. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Κερατσινιού επιτυχίες, νίκες και πάντα υγεία."

No comments