Σημαντική χορηγική συμφωνία για τον ΓΑΣ Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντική χορηγική συμφωνία για τον ΓΑΣ Καματερού

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καματερού και η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma ανακοίνωσαν σήμερα τη συνέχιση της συνεργασίας τους με ανανέωση της χορηγικής υποστήριξης της GENESIS Pharma προς το Σύλλογο για την αθλητική σεζόν 2017-2018. Ο Σύλλογος του Καματερού κατάφερε να γράψει ιστορία στο άθλημα, αφού μέσα σε λίγες ημέρες κέρδισαν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, τόσο η ανδρική, όσο και η γυναικεία ομάδα του!

Εκ μέρους της GENESIS Pharma, η κυρία Βίκυ Καρρά, Public Affairs Director δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουμε δράσεις που δίνουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να διακριθούν σε διάφορους τομείς μεταξύ των οποίων είναι και ο αθλητισμός. Στο πλαίσιο αυτό η GENESIS Pharma με χαρά συνεχίζει τη χορηγική της
υποστήριξη στον ΓΑΣ Καματερού, έναν υγιή αθλητικό οργανισμό που δίνει βαρύτητα στην αθλητική εκπαίδευση και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων παιδιών προς τον υγιή ανταγωνισμό και τις αρχές της ευγενούς άμιλλας. Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο και κάθε επιτυχία στις ομάδες ανδρών και γυναικών του Γ.Α.Σ.Κ στην Α1 κατηγορία του χάντμπολ».

Ο Στέφανος Σταμούλης, Γενικός Διευθυντής του ΓΑΣ Καματερού δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ τη GENESIS Pharma για τη μακροχρόνια υποστήριξή της στο σύλλογο. Η στήριξη αυτή, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί μας βοηθάει να υλοποιήσουμε όλο τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό εν όψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν τα τμήματα ανδρών και γυναικών στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλη την ομάδα της GENESIS Pharma και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Κωνσταντίνο Ευριπίδη, για την αγάπη τους στο Σύλλογο και στο ελληνικό χάντμπολ».

Πηγή sport-fm.gr

No comments