Ανανέωσαν Νούσια και Καραχαρίση με Φίλιππο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσαν Νούσια και Καραχαρίση με Φίλιππο

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και το Γυναικείο τμήμα Χειροσφαίρισης, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριες Νούσια Φωτεινή και Καραχαρίση Ραφαέλα.

Οι δύο αθλήτριες προσέφεραν τα μέγιστα στην περσινή αγωνιστική περίοδο και ήταν κοινή επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή να παραμείνουν και τη φετινή χρονιά στην ομάδα. 

Μετά από συνάντηση της διοίκησης και των αθλητριών σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, οι αθλήτριες συμφώνησαν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Φιλίππου Βέροιας και την φετινή χρονιά 2017-2018. 

Η Φωτεινή κατάγεται από τη Βέροια, είναι γεννημένη 23/9/1994, έχει ύψος 1,64 και αγωνίζεται στη θέση του αρ. εξτρέμ. Επανήλθε  στο ρόστερ του Φιλίππου Βέροιας την περσινή αγωνιστική περίοδο, μετά απο 2ετή απουσία της στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Την περίοδο 2016-2017 ήταν η δεύτερη σκόρερ της ομάδας με 64 γκόλ σε 16 συμμετοχές (4 γκόλ ανα  αγώνα). 
Έχει αγωνιστεί εκτός από τον Φίλιππο Βέροιας στον οποίο ξεκίνησε το χάντμπολ, στην Ορμή Πάτρας και στον Αμύντα Αμυνταίου.

Η Ραφαέλα κατάγεται απο την Βέροια, είναι γεννημένη στις 12/1/1996, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. 
Την περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε στο Β' Γύρο του πρωταθλήματος και σε 10 αγωνιστικές σημείωσε 37 γκόλ (3,7 ανα αγώνα). Έχει αγωνιστεί στον Φέρωνα Βέροιας και στη Ν. Ιωνία από την οποία αποκτήθηκε με υποσχετική για την περίοδο 2017-2018.

Η διοίκηση του Φίλιππου ευχαριστεί τον Ο.Φ.Ν.Ιωνίας για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της Καραχαρίση Ραφαέλας.

No comments