Στη ΧΑΝΘ ο Σάββας Κουρουμλίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη ΧΑΝΘ ο Σάββας Κουρουμλίδης

Ο Σάββας Κουρουμλίδης αποτελεί τη νέα μεταγραφή της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. 

Ο Βεροιώτης περιφερειακός επιστρέφει στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια, με στόχο να την ενισχύσει στην επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. 

O 27χρονος αθλητής έμαθε το handball στον Φίλιππο Βέροιας, όπου και αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2012, οπότε και ήρθε στη ΧΑΝΘ για ένα χρόνο. Τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στη γερμανική Neckarsulmer, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Αερωπό Έδεσσας και την ολοκλήρωσε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. Συνολικά στο πρωτάθλημα της Handball Premier μετράει 96 συμμετοχές και 118 γκολ. Αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έως και εκείνη των νέων, ενώ πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που φιλοξενήθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη. 

"Στη ΧΑΝΘ είχα αγωνιστεί μόλις για ένα χρόνο, όμως ήταν αρκετός ώστε σήμερα να νιώθω ότι επιστρέφω σε ένα σπίτι που με καλοδέχεται. Γνωρίζομαι με όλους τους αθλητές της ομάδας, ενώ με κάποιους μεγαλώσαμε μαζί στις ακαδημίες του Φιλίππου. Έχω μεγάλη διάθεση ώστε να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα", τόνισε ο Σάββας Κουρουμλίδης.

No comments