Παρουσίασε προπονητές και πλάνο ο Φίλιππος (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρουσίασε προπονητές και πλάνο ο Φίλιππος (βίντεο)

Τους φετινούς στόχους των τμημάτων χάντμπολ, ανδρών και γυναικών, και τους δυο προπονητές (Τέο Παυλίδη και Γιώργο Τσικίνα) παρουσίασε την Πέμπτη το βράδυ η Διοικούσα Επιτροπή Χάντμπολ του Φιλίππου.


Πρώτος τον λόγο πήρε ο Νίκος Νούλας, ο οποίος σημείωσε: «Φέτος η αγαπημένη μας ομάδα συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στην Α1 ανδρών και είναι πολύ συγκινητικό. Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει πετύχει. Δεν μας άφησε αδιάφορους. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, μια παρέα ανθρώπων δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να προχωρήσει η ομάδα και να γίνει οικογένεια. Θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά
μας για να προχωρήσουμε αυτή την δύσκολη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάμε στα ίδια λημέρια. Η παρουσία του Τέο Παυλίδη δημιουργεί προσδοκίες για μεγάλα πράγματα. Επίσης η παρουσία του Τσικίνα δείχνει ότι ανδρικό και γυναικείο τμήμα θα είναι ένα κομμάτι. Προσδοκούμε η παρουσία του γυναικείου τμήματος στην Α1 να είναι το ίδιο αξιόλογη με την περσινή».

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Τέο Παυλίδης υπογράμμισε: «Τα κεφάλια μέσα και πολύ δουλειά. Η ομάδα δεν είναι πολύ δυνατή αυτή την στιγμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από την μεγάλη βάση παιδιών που έχουμε, να φτιάξουμε μια ομάδα που θα στέκεται αντάξια στις μεγάλες ομάδες. Δουλειά και τίποτα άλλο».

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιώργος Τσικίνας επεσήμανε: «Στο γυναικείο βάλαμε ένα πλάνο τριετίας. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα κινηθούμε. Όπως είπε και ο Τέο, στα δικά μας τα κορίτσια, με 2-3 προσθήκες, θα δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που στο μέλλον θα μπορεί να ανταγωνίζεται τις δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι φετινές προσδοκίες, ο Τέο Παυλίδης απάντησε: «Το φετινό πλάνο είναι τριετίας. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα είναι αποδυναμωμένη. Ο στόχος είναι να παίξουμε καλό χάντμπολ και μέσα από αυτό να κρατήσουμε την ομάδα άλλη μια χρονιά σε αυτή την κατηγορία και μέσα από την δουλειά πολλά μπορούν να γίνουν. Να βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μαζί, να κάνουμε μια οικογένεια, να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που είναι και να την πάμε πιο ψηλά».

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι στην επιτροπή χάντμπολ και πώς διοικείται ο σύλλογος, ο Νίκος Νούλας απάντησε: « Ο σύλλογος διοικείται από τους ανθρώπους που βλέπεται σε αυτό το τραπέζι και κάποιους που δεν είναι απόψε. Τους Στέργιο Διαμάντη, Νίκο Κακαφίκα, Στάθη Τζωρτζίνη, Μπέτυ Ωρολογά, Τάκης Φιλόσογλου, Γιώργος Τάκης, Γρηγόρης Αποστολίδης, Γρηγόρης Νιώπας, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Γιώργος Ξυλογιάννης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γιάννης Καπράρας, Νίκος Νούλας, Παναγιώτης Σαράφης, Μιχάλης Ανθουλάκης, Πέτρος Φύκατας, ο Μάκης Σουβατζόγλου».

Σε ερώτηση αν παραμένει ο Γιώργος Φύκατας στην διοίκηση, ο κ. Νούλας είπε ότι είναι πρόεδρος του συλλόγου. «Εμείς είδαμε ένα κενό και είπαμε να βοηθήσουμε εθελοντικά. Δεν διώξαμε κανένα. Είναι αυτή η παρέα που προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθεί η ομάδα που θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά και θα παίξει όμορφο χάντμπολ, να σώσουμε την ομάδα και αν μπορούμε να κάνουμε και βήμα παραπάνω» συμπλήρωσε ο κ. Νούλας.



Πηγή: pliroforiodotis.gr

No comments