“Επενδύει” στα δικά του παιδιά ο ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

“Επενδύει” στα δικά του παιδιά ο ΑΣΕ Δούκα

Το μέλλον τους ανήκει και το αποδεικνύουν περίτρανα μέσα στο γήπεδο.

Ο ΑΣΕ Δούκα πιστός στις αρχές του και έχοντας τη δική του αθλητική φιλοσοφία επενδύει στα δικά του παιδιά. Μια «δεξαμενή» αθλητών που κάθε χρόνο βάζει “πλάτη” στην ομάδα και σε συνδυασμό με τις προσθήκες που γίνονται κάθε σεζόν δημιουργείται ένα αξιόμαχο σύνολο.

Φέτος λοιπόν, ο ΑΣΕ Δούκα προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με 26χρονο ίντερ, Κωστή
Ντούνη που αγωνίζεται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια ενώ τη μπλε φανέλα θα βάλει για ακόμα μια χρονιά και ο 25χρονος εξτρέμ, Γαρύφαλλος Μπάγιος.


Πρόκειται για δύο παιδιά τα οποία αποκτήθηκαν στο παρελθόν από την ομάδα του Κορωπίου και ουσιαστικά κάθε καλοκαίρι η παραμονή τους στον ΑΣΕΔ αποτελεί προτεραιότητα από τη στιγμή που οι στόχοι αλλα και η φιλοσοφία της ομάδας τους ταιριάζει απόλυτα.
Στον Δούκα όμως όλοι έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται για τέσσερις αθλητές οι οποίοι προέρχονται από τα “σπλάχνα” της ομάδας. Ο λόγος για τους Ανδρέας Αραπακόπουλο, Δημήτρη Μπραουδάκη, Ουρος Ζιβούλοβιτς και Μάριο Μωραϊτη.
Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του Συλλόγου μέχρι να φτάσουν στην ανδρική ομάδα και να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μέσα από σκληρή δουλειά χρόνων, ο Ανδρέας Αραπακόπουλος αναδείχτηκε την περσινή σεζόν καλύτερος αμυντικός της Handball Premier και αυτό αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την επένδυση που κάνει η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων στα δικά της παιδιά.


Ας δούμε όμως τι δήλωσαν οι έξι παίκτες για το όραμα που έχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ανδρέας Αραπακόπουλος: “Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να στηρίζεται στα παιδιά της γιατί έτσι διασφαλίζεται η συνοχή και το αγωνιστικό πάθος καθώς επίσης και ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια.  Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσουν και τα υπόλοιπα παιδιά και όλοι μαζι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Κωστής Ντούνης: “Μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, ο Δούκας είναι σαν οικογένεια μου και είμαι χαρούμενος που θα είμαι στον Σύλλογο και την επόμενη χρονιά και θα στηρίξω την ομάδα στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Έχω μιλήσει ήδη με τον coach και ανυπομωνώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Στόχος μας ειναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση, να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να μπορέσουμε να πρωταγωνιστησουμε”.

Δημήτρης Μπραουδάκης: “Είναι μεγάλη μου χαρά που και τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Δούκα. Ο Σύλλογος μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στους δικούς του αθλητές και το αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο. Χαίρομαι λοιπόν που είμαι και εγώ ενεργό μέλος αυτής της ομάδας και είμαι έτοιμος όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος να δώσω το 100% για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που θέλει”.

Ούρος Ζιβουλοβιτς: ”Μπροστά μας έχουμε μια καινούρια πρόκληση για την ομάδα μας στην οποία θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε φέρνοτας εις πέρας την αποστολή που θα μας ανατεθεί. Η φιλοσοφία του Συλλόγου μας είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια καθώς στηρίζεται στα δικά του παιδιά οπότε με κεντρικό πυρήνα αυτη την απόφαση και ενισχύοντας την ομάδα με κάποιους άλλους αθλητές δημιουργούμε πάντα ένα νεανικό σύνολο το οποίο μπορεί να μην έχει εμπειρία αλλά έχει θέληση για δουλειά και δίψα για διάκριση. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

 Γαρύφαλλος Μπάγιος: “Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του Δούκα και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δίνει βάρος στα δικά της παιδιά, νιώθω ότι είμαι ένα απο αυτά, και είμαι σίγουρος ότι και τη νέα χρονιά θα έχουμε μια άψογη συνεργασία και θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Μάριος Μωραϊτης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια  του Δούκα! Συνεχίζεται και φέτος η προσπάθεια για να παραμείνει ο σύλλογος σε ανταγωνιστικό επίπεδο και θα δουλέψουμε πολύ σκλήρα σε όλους τους τομείς ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό και θα παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Πηγη: ased.gr

No comments