Τελευταία νέα

Για τρίτη χρονιά ο Δάσκαλος στον Διομήδη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Αντώνης Δάσκαλος θα βρίσκεται στο δυναμικό του Διομήδη, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και φέτος στους Λύκους. Ο Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της αγέλης των λύκων. Θεωρώ πως θα είναι μια χρονιά γεμάτη από πάθος και ενθουσιασμό. Έχει μείνει ο βασικός κορμός και με την προσθήκη νέων και ''παλιών'' παικτών, ελπίζω να φανούμε ανταγωνιστικοί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Φέτος η ομάδα είναι σαν να ξεκινά σχεδόν από το μηδέν, αφού ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να ενσωματώσει νέες τακτικές και νέα φιλοσοφία. Έχουμε τη δύναμη, τη θέληση και το κράμα του
πρωταγωνιστή και είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι, οι όποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας, θα αφομοιωθούν γρήγορα από τους παίκτες και θα αποτυπωθούν άμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον coach Δημήτρη Δημητρούλια στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του και να καλωσορίσω επίσης τον coach και παλιό συμπαίκτη μου στον Φίλιππο Βέροιας, Κώστα Δεληγιάννη».

No comments