Τελευταία νέα

Ξεκίνησε στο Ρέντη προετοιμασία ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε το ρόστερ

Με προπονητή τον Γιώργο Ζαραβίνα, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός ΣΦΠ- Όμιλος Ξυνή. Η ομάδα θα έχει έδρα το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, για αυτό και το κλειστό βρίσκεται σε διαδικασία ανακατασκευής, προκειμένου να φιλοξενήσει και αγώνες χάντμπολ.

Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση του ΟΣΦΠ, η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό με τον οποίο ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ κατέκτησε τον περσινό πρωτάθλημα με μοναδική εξαίρεση τον
Παπακυπριανού, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να φύγει από την Κύπρο, χωρίς να αποκλειστεί η ένταξη του στο ρόστερ στα μέσα της σεζόν, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Παράλληλα το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά με τον κορυφαίο δεξιό εξτρέμ του πρωταθλήματος Δημήτρη Τζηρά από τον ΑΣΕΔ, τον πολύπειρο περιφερειακό με θητεία στην Μπουντεσλίγκα Γρηγόρη Σανίκη από τον ΠΑΟΚ, τον πίβοτ της Κ21 Νίκο Λιάπη από τον Φοίβο και τους Μισαηλίδη (Διομήδη), Παπαδόπουλο A. (ΠΓΣ), Στούμπη (ΠΓΣ) και Φάμπατς (Σεριφάτο).

Επίσης δεν αποκλείεται η προσθήκη κι άλλων αθλητών μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. – Ομίλου Ξυνή, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Εκ μέρους της διοίκησης το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές καλωσόρισε στον σύλλογο η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Αναλυτικά η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής αθλητές:
Τερματοφύλακες: Κώστας Τσιλιμπάρης, Τάσος Τσακνής, Αργύρης Παπαδόπουλος
Δεξί εξτρέμ: Αντώνης Χάλαρης, Δημήτρης Τζηράς
Δεξί ίντερ: Αλέξης Αλβανός
Πλέι μέικερ: Πέτρος Κανδύλας, Αντώνης Λεωνίδας, Βασίλης Λιόλιος, Φώτης Μισαηλίδης
Πίβοτ: Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Νίκος Λιάπης
Αριστερό ίντερ: Γρηγόρης Σανίκης, Φίλιππος Φάμπατς
Αριστερό εξτρέμ: Παντελής Κωστακίδης, Παναγιώτης Στούμπης

Επικεφαλής Προπονητής: Γεώργιος Ζαραβίνας
B’ Προπονητής: Γεώργιος Καρασαββίδης»

No comments