Έμεινε στο… σπίτι του ο Γιώργος Τόμπρος!!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έμεινε στο… σπίτι του ο Γιώργος Τόμπρος!!!

Στον ιστό της παραμείνει η σημαία του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα καθώς ο Σύλλογος προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Τόμπρο για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Πρόκειται για έναν αθλητή που προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Δούκα και έχει συνδέσει το όνομα του με τις σημαντικές στιγμές της ομάδας την τελευταία δεκαετία. Η παραμονή του άλλωστε στον ΑΣΕΔ ήταν δεδομένη καθώς και ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει “πιστός στρατιώτης” της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων.

Η περσινή χρονιά για τον Γιώργο Τόμπρο ήταν πολύ δύσκολη καθώς ο έμπειρος αθλητής στάθηκε
άτυχος. Ο σοβαρός τραυματισμός του κατά την προετοιμασία της ομάδας, στο ξεκίνημα της σεζόν, τον έθεσε νοκ άουτ για επτά μήνες.

Η επιστροφή του όμως στα τέλη του Μάρτη και η αγωνιστική του παρουσία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ήταν καταλυτική για να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος προς τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος της Handball Premier όπου ήρθε και η κατάκτηση της 2ης θέσης.

ΤΟΜΠΡΟΣ: «ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΣΕΔ»

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του και ο Γιώργος Τόμπρος, στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε δεύτερη οικογένεια του τον Δούκα ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το νέο ξεκινήμα που γίνεται στην ομάδα. "Είμαι πολύ χαρούμενος που και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομ.αδα που είμαι συναισθηματικά δεμένος. Ο Δούκας για εμένα είναι η δεύτερη οικογένεια μου και μου είναι δύσκολο να τον αποχωριστώ.

Θεωρώ ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος για την ομάδα με μακροχρόνια στόχευση, καινούρια φιλοσοφία και θέλω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το project. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς,να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Πηγή ased.gr

No comments