Πίστη για την πρόκριση στην γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πίστη για την πρόκριση στην γυναικών

Μάγδα Κεπεσίδου και Λαμπρίνα Τσάκαλου συμφωνούν ότι η Εθνική Γυναικών μπορεί να τα καταφέρει

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για τα παιχνίδια του Α’ προκριματικού ομίλου του ΕURO 2018, τα οποία θα φιλοξενηθούν 9-11 Ιουνίου στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Γυναικών θα αγωνιστεί την Παρασκευή (19:00) με την Φινλανδία και το Σάββατο (19:00) με τα Νησιά Φερόε και οι αθλήτριες της ομάδας έχουν πίστη για την πρόκριση.

Μάγδα Κεπεσίδου (τερματοφύλακας): «Ολοκληρώσαμε το μεγαλύτερο φορτίο με τις διπλές προπονήσεις και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για τους αγώνες. Πιστεύω ότι και μετά τα φιλικά και την ενσωμάτωση της Μάρθας (Λογδανίδου) είμαστε έτοιμες και πάμε για την πρόκριση. Οι ομάδες είναι στα μέτρα μας, τις μελετάμε. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια, αν είμαστε ενωμένες και έτσι όπως βρισκόμαστε στις προπονήσεις, θα περάσουμε».

Λαμπρίνα Τσάκαλου (περιφερειακή): «Προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα. Είμαστε πολλά νέα κορίτσια. Δουλεύουμε στην τακτική και βρίσκουμε μέρα με την μέρα τα πατήματα μας. Έχουμε δει κάποια βίντεο από τις ομάδες, αλλά περισσότερο θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και πως θα κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

No comments