Τελευταία νέα

Συνεχίζουν μαζί ΑΣΕ Δούκα και Γιώργος Κρανάκης

Σε ανανέωση της συνεργασίας τους για 10η συνεχόμενη χρονιά, προχώρησαν ΑΣΕ Δούκα και Γιώργος Κρανάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελιδα του συλλόγου:

"Το τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕΔ με τον πολυνίκη προπονητή Γιώργο Κρανάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο των "μπλε" και τη νέα περίοδο (2017-2018) ανανεώνοντας για 10η συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας!!!

Άλλωστε, η περσινή χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς οι "μπλε" κατάφεραν να προκριθούν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, στους "8" του Challenge Cup αλλά και στους τελικούς του Πρωταθλήματος!

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ»

Στις δηλώσεις του ο πολύπειρος τεχνικός, Γιώργος Κρανάκης, τονίζει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Δούκα. Σε έναν Σύλλογο με αθλητική κουλτούρα και παιδεία που στόχος είναι να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μέσα από τη συνεχή εξέλιξη. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η κοινή θέληση και οι υψηλοί στόχοι που μας διακατέχουν, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ανανέωσης της συνεργασίας μας.

Με οδηγό λοιπόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε που ήταν επιτυχημένη για εμάς, παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές μας έχοντας ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν.

Τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να διατηρήσουμε τον πήχη ψηλά και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που θα έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

No comments