Κύκλωπες και Άνοιξη νικητές στο πρώτο τουρνουά του καλοκαιριού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κύκλωπες και Άνοιξη νικητές στο πρώτο τουρνουά του καλοκαιριού

Στο «1ο Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament»

Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball στον Κάλαμο Αττικής και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «kinderland»

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στους άνδρες και ο Α.Ο. Άνοιξης στις γυναίκες ήταν οι μεγάλοι νικητές του «1ο Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament».
Έντονος συναγωνισμός, πλούσιο θέαμα και δυνατά παιχνίδια στην καυτή άμμο που κρίθηκαν σχεδόν όλα στην διαδικασία των πέναλτι (shoot out), περιελάμβανε η διοργάνωση που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων «kinderland».
Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Ωρωπού και ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ ενώ το τουρνουά ήταν ενταγμένο και στο ευρωπαϊκό καλεντάρι EBT.
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών- αθλητριών από τις ακαδημίες σωματείων της ΕΣΧΑ, οι οποίοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην άμμο παίρνοντας μέρος στο αναπτυξιακό τουρνουά Κ15 που διοργανώθηκε.
Στο αναπτυξιακό τουρνουά συμμετείχαν τα σωματεία Αρης Νικαίας, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΑΣ Ηλιούπολης, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων και είδαν το ενδιαφέρον που προκάλεσε στους μικρούς αθλητές το θεαματικότερο άθλημα στην άμμο.

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης είχαν ως εξής:
1ος Ημιτελικός Ανδρών
Κύκλωπες- Θρακομακεδόνες 2-1 (10-16, 18-10, 5-2)
2ος Ημιτελικός Ανδρών
Απόλλων Καλαμαριάς- ΑΟ Άνοιξης 2-1 (16-11, 17-18, 7-6)
Μικρός Τελικός Ανδρών
Θρακομακεδόνες- ΑΟ Άνοιξης 2-1 (16-14, 12-15, 12-11)
Τελικός Ανδρών
Κύκλωπες- Απόλλων Καλαμαριάς 2-1 (16-20, 16-11, 8-6)

Τελικός γυναικών
ΑΟ Άνοιξης- Θρακομακεδόνες 2-0 (12-3, 7-6)

Κατάταξη
Άνδρες
1. ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
2. Απόλλων Καλαμαριάς
3. Θρακομακεδόνες
4. ΑΟ Άνοιξης
5. ΠΑΟ Θρίαμβος
6. ΓΑΣ Κιλκίς
7. ΑΟ Πολιτεία
8. ΓΑΣ Καματερού

Γυναίκες
1. Α.Ο. Άνοιξης
2. Θρακομακεδόνες
3. Άρης Νίκαιας

Το «Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament» τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς ΟΧΕ ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής , ενώ από πλευράς διοργανωτών ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο ιδιοκτήτης της «Kinderland» κ. Σπύρος Πατσέας και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χαντμπολ του Α.Ο Άνοιξης και μέλος της Επιτροπής Beach Handball Μάριος Λουκάτος.
Τη χορηγική υποστήριξη της διεξαγωγής του τουρνουά είχαν η ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, τα «Μάρμαρα Διονύσου ΑΕΒΕ- Dionyssosmarble» , οι «σαλάτες Καλάμου Δέδες», η τεχνική εταιρεία «Δ. Βελτανιώτης Α.Ε» και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «ΕΛΕΚΤΡΙΚ Ν. Μίχας». Χορηγοί επικοινωνίας του τουρνουά ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑΣΠΟΡ», η εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ», η εφημερίδα «Τοπικό Βήμα», η ιστοσελίδα «OnSports» και το ηλεκτρονικό περιοδικό «SecretMust».

No comments