Ξαφνικό διαζύγιο με Κρανάκη στον Δούκα. Νέος τεχνικός ο Κώστας Μπούνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξαφνικό διαζύγιο με Κρανάκη στον Δούκα. Νέος τεχνικός ο Κώστας Μπούνας

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα συνεργασίας μεταξύ του ΑΣΕΔ και του προπονητή Γιώργου Κρανάκη, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση ανανέωσης της για 10η σερί χρονιά...

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια χθεσινής συνάντησης του τμήματος με τον πολυνίκη προπονητή με θέμα τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες που οδήγησαν τελικά στην λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Νεος προπονητής αναλαμβάνει ο Κώστας Μπούνας. Ο 37χρονος τεχνικός την περσυνή σεζόν ήταν συνεργάτης του Παναγιώτη Ιατρούδη στον πάγκο του ΙΕΚ Ξυνή και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Νέας Ιωνίας να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος. 
 Στις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ο Κωστής Μπούνας υποστήριξε:"
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, καθώς έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από το Σύλλογο. Ο Δούκας είναι από τα σωματεία που παρέχουν όλες εκείνες τις συνθήκες (εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό) ώστε να μπορέσει κάποιος προπονητής να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο. Από τις πρώτες συζητήσεις που έχω κάνει με τα στελέχη της ομάδας μου έδειξαν ότι θέλουν να με εμπιστευτούν και να δημιουργήσουμε από κοινού κάτι καλό σε μακροχρόνια βάση. Ήδη ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και ανυπομονώ να πιάσουμε με τους παίκτες μου δουλειά και μέσα στο γήπεδο".

No comments