Χατσίκας και Χ. Νικολαϊδης μιλούν για την ανανέωση της συνεργασίας τους με ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατσίκας και Χ. Νικολαϊδης μιλούν για την ανανέωση της συνεργασίας τους με ΑΕΚ

Οι Ηλίας Χατσίκας και Χρήστος Νικολαϊδης ήταν οι δύο πρώτοι που συμφώνησαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ένα ακόμη χρόνο με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Χατσίκας ήταν και φέτος ένας σημαντικός παίκτης για την «Ένωση» αν και στάθηκε άτυχος καθώς πριν τα πλέι οφ τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση. Τα δύσκολα ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν για τον έμπειρο πίβοτ ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και θα είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από την έναρξη της νέας αγωνιστικής
περιόδου. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα η οποία τον στήριξε στα δύσκολα μετά τον τραυματισμό του. Ο παίκτης με δήλωση του στo enwsi.gr τόνισε πως θα είναι έτοιμος τη νέα χρονιά και είναι σίγουρος πως η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ όμορφη για την ΑΕΚ: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ και πιστεύω πως θα είμαι φέτος πιο έτοιμος από ποτέ για να προσφέρω στην ομάδα. Τώρα τελειώνω την αποθεραπεία μου και ξεκινάω ενδυνάμωση τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ όμορφη χρονιά και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την στήριξη και όλους τους συμπαίκτες μου που ήταν στο πλευρό μου μετά τον τραυματισμό μου». σχολίασε.

Ο Χρήστος Νικολαϊδης, ήρθε στην ΑΕΚ το περασμένο Δεκέμβρη και κατάφερε να δώσει σημαντικές λύσεις στο ρόστερ της ομάδας, αφού είναι από τους λίγους παίκτες που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερός όσο ως δεξιός εξτρέμ. Ο παίκτης συμφώνησε για να παραμείνει στην ΑΕΚ και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο enwsi.gr εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Είχαμε μια καλή σεζόν αλλά ελπίζω πως αυτή που ακολουθεί θα είναι η χρονιά μας. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να κατακτήσουμε τίτλους. Να καλωσορίσουμε και τον νέο προπονητή, Νίκο Γραμματικό στην ομάδα και ελπίζω πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους»

No comments