Μεγάλη ανταπόκριση για το χάντμπολ στην 1η γιορτή αθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη ανταπόκριση για το χάντμπολ στην 1η γιορτή αθλημάτων

Περισσότερα από 3.000 παιδιά γνώρισαν το άθλημα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ η «1η γιορτή αθλημάτων». Το χάντμπολ είχε και πάλι την τιμητική του, αφού από τα 7.000 παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα (τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ) περισσότερα από 3.000 μαθητές και μαθήτριες πέρασαν από τα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα του αθλήματος.

Το «περίπτερο» του χάντμπολ επισκέφτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού
Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός. Παρών στο ΣΕΦ ήταν όλο το επιτελείο της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Νότιο Ελλάδα, αποτελούμενο από τους προπονητές Παναγιώτη Ιατρούδη, Γιάννη Βαρελτζή, Δημήτρη Σκάρλο, Στέλιο Αλεπουδέα, Κώστα Κότσιρα, Γιώργο Κρανάκη, Χριστίνα Τσιαγκούρη.

Από την εγκατάσταση πέρασαν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Χρήστος Κοτζαμανίδης και οι Ολυμπιονίκες και προπονητές Νίκος Γραμματικός (Ομοσπονδιακός Ανδρών), Γιώργος Ζαραβίνας (Ομοσπονδιακός Παίδων), Δημήτρης Καφφάτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους δασκάλους πραγματοποιήθηκε ημερίδα της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:
-Επισκέφτηκαν την έκθεση: Ολυμπιακές Δάδες / Λαμπαδηδρομία.
-Είδαν εκθέματα και εικαστικές παρεμβάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (1896, 1906, 2004).
-Παρακολούθησαν την Θεατρική παράσταση : «Ένας μικρούλης μεγάλος Ολυμπιονίκης».
-Συμμετείχαν στα εργαστήρια του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα»
-Συνομίλησαν με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές και να εμπνευστούν από τα ολυμπιακά ιδεώδη.
-Ενημερώθηκαν για μία σειρά από πολύ σημαντικά θέματα όπως το doping (φαρμακοδιέγερση) και την σημασία της ολυμπιακής εκεχειρίας.
-Παρακολούθησαν διάφορες αθλητικές επιδείξεις.

No comments