Κορυφαίος της χρονιάς ο Αλβανός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κορυφαίος της χρονιάς ο Αλβανός

Κορυφαίος της σεζόν ο δεξιός ίντερ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- Πρωτάθλημα με τέταρτη διαφορετική ομάδα!

Ιστορία έγραψε ο Αλέξης Αλβανός, αφού κέρδισε το έκτο του πρωτάθλημα με τέταρτη διαφορετική ομάδα (Πανελλήνιος 2000, 2002, 2004, ΑΕΚ 2013, ΠΑΟΚ 2015, ΙΕΚ ΞΥΝΗ 2017) και 13ο τίτλο συνολικά στην καριέρα του, έχοντας επίσης 6 κύπελλα (Πανελλήνιος 2000, 2001, 2002, ΑΕΚ 2013, ΠΑΟΚ 2015) και έναν ευρωπαϊκό τίτλο (EHF) με την Γερμανική Γκούμερσμπαχ.

Ο 37χρονος περιφερειακός αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος μετά από ψηφοφορία των
εκπροσώπων των ΜΜΕ, όπως συνέβη τόσο στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2013, όσο και σε αυτό του ΠΑΟΚ το 2015.

Ο έμπειρος αριστερόχειρας σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάθε πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό και έχει την δική του χαρά. Σίγουρα αυτό το πρωτάθλημα είχε έντονα συναισθήματα. Στην αρχή βλέπαμε ότι δεν είχαμε και το πιο πλήρες ρόστερ, αλλά στην πορεία και οι μικρότεροι ηλικιακά αθλητές βοήθησαν τα μέγιστα και τους αξίζουν συγχαρητήρια που βρήκαν το σθένος να αγωνιστούν σε τόσο απαιτητικούς τελικούς. Μετά από πολλούς τίτλους που έχω κατακτήσει, η δίψα μου δεν τελειώνει ποτέ και αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω. Το απολαμβάνω 100%. Είναι άλλα παιχνίδια οι τελικοί».

Σε ερώτηση για το μέλλον του, είπε: «Πιστεύω ότι έναν χρόνο μπορώ να παίξω ακόμα, θα μιλήσω με την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι ακόμα μπορώ να διαχειριστώ τόσο τον εαυτό μου, όσο και την κούραση».

No comments