Ανακοίνωση του ΙΕΚ Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση του ΙΕΚ Ξυνή

Με πολύ μεγάλη λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ μετά τον πρώτο τελικό της Handball Premier μεταξύ των ομάδων μας ανδρών, που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο παρουσία επισήμων και πλέον 1000 θεατών, σημειώνουμε δε τα πιο κάτω!

1. Δεν κατανοούμε σε ποιον *χορηγό* αναφέρεται η ανακοίνωση, ο οποίος *για να γυρίσει*-από που;;;-,ζήτησε υπόσχεση από τον πραγματικό πρόεδρο της ομοσπονδίας! Επίσης δεν κατανοούμε τον χαρακτηρισμό *πραγματικός πρόεδρος*! Ο συντάκτης θα υπονοεί ότι η ομοσπονδία έχει δύο προέδρους, τον *πραγματικό* και τον *μη πραγματικό*! Αυτές οι αόριστες και επικίνδυνες καταγγελίες μας θλίβουν αφάνταστα και μόνο κακό προκαλούν στο άθλημα!

2. Εάν όμως ο συντάκτης υπονοεί ότι ζητήθηκε υπόσχεση για *χαριστική νίκη* της ομάδας μας, η πρώτη απάντηση είναι ότι είναι σε όλους γνωστό ότι δικαιωματικά τερματίσαμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο και ότι στο final four άνετα από τον πρώτο νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα μας κατακτήσαμε την πρώτη θέση του τελικού και με πλεονέκτημα έδρας!
Η δεύτερη απάντηση δίδεται από το βίντεο του αγώνα που δείχνει καθαρά την πραγματικότητα και την υπεροχή της ομάδα μας στο συγκεκριμένο αγώνα! Εκεί όντως φαίνεται ότι τα πέναλτι είναι 6-1, αλλά επιμελώς αποκρύπτεται ότι, πέραν της ποιοτικής διαφοράς των ομάδων στο συγκεκριμένο αγώνα, στην ομάδα μας δόθηκαν 9 δίλεπτα έναντι 4 δίλεπτων στο διαμαρτυρόμενο αντίπαλο!

3. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι οι πιο πάνω τακτικές είναι πέραν της φιλοσοφίας μας και θεωρούμε ότι παρόμοιες ενέργειες την παραμονή του δεύτερο αγώνα έχουν προφανή σκοπό και πρέπει να αποφεύγονται!

4. Οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους, μέσα το πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, σε όλα τα επίπεδα και μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει από όλους αντικειμενική κριτική και αξιολόγηση!

5. Πάνω απ’ όλα πρέπει να συγχαρούμε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων για το ήθος τους, την αθλητική συμπεριφορά τους και την εικόνα που παρουσίασαν ενώπιον επιφανών βετεράνων αθλητών και αθλητικών παραγόντων που φιλοξενήσαμε στον αγώνα και ιδιαίτερα να συγχαρούμε τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα στις δηλώσεις τους στα μέσα παραδέχτηκαν ότι δίκαια έχασαν και σε καμία περίπτωση δεν έριξαν την ήττα τους σε άλλους!

No comments