Το χάντμπολ στον «Σχολικό Πειραι-α-θλητισμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χάντμπολ στον «Σχολικό Πειραι-α-θλητισμό»


Περίπου 1.500 παιδιά θα περάσουν από τα γήπεδα του αθλήματος στον «Σχολικό Πειραι-α-θλητισμό»- Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη-Παρόντες Τσιλιμπάρης- Τσάκαλου

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλάτων» και τον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοίζος» Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις δράσεις του «Σχολικού Πειραι-α-θλητισμού».

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, οι σχολικοί σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής-συντονιστές του προγράμματος- Ηρακλής Κέλλης, Μαρία Παπαδοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ενώ παρόντες ήταν η Λαμπρίνα Τσάκαλου, -πρέσβειρα του Be Active, διεθνής πλέι μέικερ του ΟΦΝΙ- και ο Κώστας Τσιλιμπάρης, διεθνής τερματοφύλακας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.

Στην σπουδαία διαδημοτική δράση που ξεκίνησε την Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή θα συμμετέχουν συνολικά 7.544 μαθητές/τριες Α΄βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης από 167 σχολικές μονάδες της περιοχής με 220 εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στις οκτώ (8) αθλητικές και κινητικές δραστηριότητες: Καλαθοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Παραδοσιακοί χοροί, Γυμναστική για όλους, Πυγμαχία, Κολύμβηση, Kids' Athletics.

Το χάντμπολ ήταν πρώτο στις επιλογές από τα ομαδικά αθλήματα και συγκεκριμένα δήλωσαν να συμμετάσχουν 1.442 παιδιά, ενώ έχουν διαμορφωθεί για τις ανάγκες του αθλήματος δύο ειδικοί χώροι.

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής- προπονητές που έχουν την επίβλεψη των αγώνων χάντμπολ είναι ο Τάκης Μελετάκος και ο Βαγγέλης Καραγιάννης.

No comments