Α1 γυναικών: Στέψη ή παράταση σήμερα στη Μίκρα; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α1 γυναικών: Στέψη ή παράταση σήμερα στη Μίκρα;

Σήμερα στη Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ο 3ος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα της Αθήνας προηγείται με 2-0 στις νίκες και θέλει μία ακόμα για να στεφτεί πρωταθλήτρια για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά επιθυμεί να μειώσει σε 2-1 την σειρά και να οδηγήσει τον τελικό σε τέταρτο παιχνίδι την Κυριακή στις 16:00 και πάλι στο «Σπίτι του Χάντμπολ».
Για τις γηπεδούχες πιθανότατα θα απουσιάσει και πάλι η Λένα Μούρνου, η
οποία χτύπησε στο ζέσταμα πριν τον 1ο τελικό και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της, ενώ για την φιλοξενούμενη ομάδα Χρυσή και Στουγιαννίδου είναι εκτός.
Το παιχνίδι αναμένεται να μεταδοθεί σε live streaming με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές αύριο.

7-0 για την Νέα Ιωνία!
Από πέρσι στους τελικούς της Α1 Γυναικών η ομάδα της Νέας Ιωνίας «τρέχει» ένα πολύ μεγάλο σερί κόντρα στον ΠΑΟΚ με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο ΟΦΝΙ νίκησε 2-0 στους τελικούς της προηγούμενης σεζόν, ενώ φέτος έχει δύο νίκες στην κανονική διάρκεια, μία νίκη στο κύπελλο και δύο νίκες έως τώρα στους τελικούς.

Η πίβοτ του ΠΑΟΚ Έλσα Μάστακα, τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι με την... πλάτη στον τοίχο. Είμαστε υποχρεωμένες απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο να κάνουμε μία νίκη και να σπάσουμε το αρνητικό σερί. Πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και θα οδηγήσουμε την σειρά σε 5ο τελικό. Πρέπει να βγάλουμε το 100% του πάθους και της μαχητικότητας και μετά να μπούμε σε τακτικά στοιχεία, τα οποία έπονται, όταν μιλάμε για τελικούς».

Η τερματοφύλακας του ΟΦΝΙ Μάγδα Κεπεσίδου επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Έχουμε δύο νίκες στους τελικούς και το αβαντάζ. Είμαστε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αύριο θα παίξουμε χωρίς άγχος και ελπίζουμε να κάνουμε το 3-0, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα το αυριανό ματς θα είναι δυσκολότερο από τα προηγούμενα δύο. Πάθος, θέληση και ομαδικότητα είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε για να μας οδηγήσουν στον τίτλο».

No comments