Ανακοίνωση καταγγελία ΣΥΔΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση καταγγελία ΣΥΔΧΑ

To ΔΣ του Συνδέσμου μας κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε στις 13/3/2017 με αφορμή τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ Θριάμβου Α. και Ολυμπιακού Κερατσινίου κατά των μελών μας κ. Κουτσό Ηλία και κ. Φωκίτη Άγγελο αποφάσισε τα εξής:

1) Καταγγέλλουμε τα επεισόδια κατά των μελών μας που έλαβαν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και συνεχίστηκαν κατά την αποχώριση τους από το γήπεδο και τα οποία προήλθαν από φιλάθλους, παίκτες και παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε
σωματεία χειροσφαίρισης και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

2) Καταδικάζουμε την προσπάθεια αθλητών και παραγόντων του γηπεδούχου σωματείου να μεταφερθούν τα μέλη μας στο Αστυνομικό Τμήμα για υποβολή μηνύσεων από μέρους τους ώστε να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης.
Προφανώς υπάρχει άγνοια για τους στοιχειώδης νόμους της πολιτείας που δεν επιτρέπουν την ποινικοποίηση του αθλητισμού ,πόσο μάλλον για τους κανονισμούς διαιτησίας του αθλήματος μας για την εφαρμογή των οποίων οι ανωτέρω εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους.
Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στο χώρο μας και τα μέλη μας επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμη ενέργεια.

No comments