Στην ΕΡΤ3 ο τελικός του κυπέλλου ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην ΕΡΤ3 ο τελικός του κυπέλλου ανδρών

Το τρίτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης θα καλύψει ζωντανά τον Τελικό, ενώ θα κάνει και εκτενή αφιερώματα στη διοργάνωση

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την συμφωνία της με την ΕΡΤ3 για την απευθείας μετάδοση του Τελικού του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αλλά και την πλήρη ειδησεογραφική κάλυψη της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017.

Το τρίτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης θα κάνει εκτενή αφιερώματα στην καθημερινή εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ», πριν την διεξαγωγή του
15ου Final Four, κατά την διάρκεια του από τα δελτία ειδήσεων, αλλά και την επόμενη ημέρα στον απολογισμό της διοργάνωσης.

Η ΟΧΕ έκανε προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν ζωντανά τηλεοπτικά και οι δύο ημιτελικοί (Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος) το Σάββατο 25 Μαρτίου, αλλά δεν κατέστη δυνατό, αφού σύμφωνα με ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα της, λόγω της Εθνικής επετείου.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Προϊστάμενο τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης, Τάσο Σταμπουλή και τον Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, Χρήστο Γιαννούλη για την διάθεση που επέδειξαν στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

No comments