Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF

Εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, δείχνει η EHF, στους ορισμούς που έγιναν για τα παιχνίδια των Ευρωπαικών διοργανώσεων. Οι διαιτητές μας ορίστηκαν σε πολύ δύσκολα παιχνίδια στο Champions League ανδρών και στους ομίλους του EHF ανδρών. Πιο συγκεκριμένα:

- Οι Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος, βρίσκονται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου όπου θα αγωνιστούν αύριο στον αγώνα μεταξύ της Buducnost και της Ουγγρικής FTC-Rail Cargo Hungaria στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League γυναικών.

- Τσάκωνας-Χασκής βρίσκονται στην Παμπλόνα της Ισπανίας, όπου σήμερα θα αγωνιστούν στον
αγώνα Helvetia Anaitasuna και της Φινλανδικής Rihimaki Cocks, για τον πρώτο αγώνα της της φάσης των ομίλων του EHF Cup ανδρών.

- Κατσίκης-Μιχαηλίδης βρίσκονται στo Χέρνινγκ της Δανίας, όπου σήμερα θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα στον αγώνα της HC Midtjylland με την Πορτογαλική Futebol Clube do Porto, για τον πρώτο αγώνα της της φάσης των ομίλων του EHF Cup ανδρών.

- Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας, βρίσκεται στο Παρίσι όπου σήμερα θα είναι παρατηρητής στον αγώνα του Champions League ανδρών μεταξύ της Paris Saint-Germain  και της Bjerringbro-Silkeborg από τη Δανία.

No comments