Αλληλεγγύη και χαρά για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλληλεγγύη και χαρά για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Διασκέδασαν και χάρηκαν με την ψυχή τους στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ

Με το σύνθημα «Όλα τα παιδιά του κόσμου ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και θρησκείας έχουν δικαίωμα στην ζωή, στην αγάπη και στο παιχνίδι», η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργάνωσε
με την συμπαράσταση των «Γιατρών του κόσμου», του ΟΑΚΑ και του ΕΚΑΕ (Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών), εκδήλωση για την γνωριμία των προσφυγόπουλων με το άθλημα του χάντμπολ.

Περίπου 15 προσφυγόπουλα από το Κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στην Παιανία, που εγκαινίασαν πρόσφατα οι Γιατροί του Κόσμου,
έδωσαν το παρόν, έπαιξαν, διασκέδασαν και έφυγαν, έχοντας μαζί τους ωραίες αναμνήσεις.

Η Ομοσπονδία εκτός από το τεχνικό επιτελείο που διέθεσε για την συγκεκριμένη δράση, προσέφερε στα παιδιά ως δώρα από ένα καπέλο και μία μπλούζα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται συνεννόηση με τους «Γιατρούς του κόσμου» και το ΟΑΚΑ, ώστε τα παιδιά να κάνουν προπόνηση χάντμπολ κάθε Παρασκευή στον ίδιο χώρο.

Παρόντες ήταν ο Σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, Στέλιος Συκάς, τα μέλη της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, Γιώργος Αλικάκος, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός, ο τεχνικός σύμβουλος Παναγιώτης Τραϊκόγλου, καθώς και το τεχνικό επιτελείο της Ομοσπονδίας αποτελούμενο από τους Π. Ιατρούδη, Γ. Βαρελτζή, Σ. Αλεπουδέα, Κ. Κότσιρα, Χ. Τσιαγκούρη.

Εκ μέρους του ΟΑΚΑ ο Γενικός Διευθυντής Βασίλης Βελέντζας και η Διευθύντρια των εγκαταστάσεων Ιουλία Καπώνη, από τον ΕΚΑΕ ο Πρόεδρος Αλέκος Καποδίστριας και ο ιατρός Όμηρος Εμμανουηλίδης.

Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων και Εθνικός Συντονιστής του Be Active Διονύσης Καρακάσης και η υπεύθυνη Εθελοντισμού του Be Active Δώρα Αλεξανδροπούλου μαζί με την αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και συγκεκριμένα τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Φίλιππο Σοφοκλέους και τον Διευθυντή Αγωνιστικού Πάρη Αβραμίδη, ενώ ήταν εκεί και το Δίκτυο Αλληλεγγύης Εργαζομένων της ΓΓΑ.

No comments