Έκοψε την πίτα του ο Αθηναϊκός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο Αθηναϊκός

Την Κυριακή 29/1/2017 το τμήμα χάντμπολ του Αθηναικού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, παιχνίδι και χαμόγελα.

Η γιορτή ήταν αθλητική και γεμάτη δράση, με πρωταγωνιστές την «ψυχή» του Τμήματος, τα παιδιά των Ακαδημιών. Στην σεμνή αυτή γιορτή και σε κλίμα οικογενειακό έδωσαν το παρών ο επίτιμος Πρόεδρος του Αθηναϊκού, κ. Καραγκούνης και εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου ο κ. Ραιδεστινός, καθώς επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος, η Ταμίας της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, κα Μπακουλοπούλου και ο Πρόεδρος του ΑΟ Καρέα κ. Χολέβας. Στην οικογενειακή μας εκδήλωση έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν πολλοί παλαιοί αθλητές όπως οι
κυρίες Μαυρίδου Αλέκα και Τσιακούρη Χριστίνα, καθώς και τους κ.κ. Γιώργο Καπέλο, Μάνο Ραυτόπουλο, Λάμπρο Ζαχάκο και Δημήτρη Μαρίνο. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν, παλαιοί αθλητές, νυν αθλητές, γονείς και παιδιά περάσανε ένα δίωρο πραγματική διαφήμιση για το υγιές αθλητικό κλίμα του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Αθηναϊκού.

Στις 17:30 ξεκίνησαν 15λεπτοι αγώνες με πρώτα τα τμήματα προμίνι και μίνι να αγωνίζονται διαδοχικά μπροστά στα μάτια των υπερήφανων γονέων που παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό. Ακολούθησαν τα τμήματα των παγκορασίδων και των παμπαίδων που, αγωνιζόμενα με χαμόγελο και ζωηρή διάθεση, απέδειξαν, εκτός των άλλων, με την απόδοσή τους την τεράστια πρόοδο που έχει συντελεστεί στο σύντομο χρόνο λειτουργίας των τμημάτων.

Μετά και από επιθυμία κάποιων γονέων ακολούθησαν δύο 10λεπτοι αγώνες εξαιρετικά πρωτότυποι. Πρώτα μεταξύ μητέρων και θυγατέρων και στη συνέχεια μεταξύ πατέρων και υιών. Στους αγώνες αυτούς, πραγματική αποθέωση της ιδανικής και οικογενειακής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο Τμήμα μας, οι γονείς τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στα παιδιά, τα οποία επικράτησαν…

Σειρά είχε ένας αγώνας παλαιμάχων του Αθηναϊκού πριν από την έναρξη του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγαπημένου Νίκου Σωτηρίου, του Υπευθύνου Τύπου της Ομοσπονδίας μας, ο οποίος υπηρέτησε με σεμνότητα και αξιοζήλευτη ευπρέπεια το άθλημα της Χειροσφαίρισης επί δεκαετίες και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Μετά και τον αγώνα των παλαιμάχων ήρθε η ώρα της κοπής της Πίτας. Στην πίτα των Ακαδημιών το τυχερό φλουρί κέρδισε η μικρή Κατερίνα Κουγιουμτζόγλου και μαζί ένα υπέροχο ποδήλατο. Ο τυχερός στην πίτα των Ανδρών-Γυναικών ήταν ο αθλητής της ανδρικής ομάδας Θεόδωρος Βαρελτζής, ενώ στην πίτα του Τμήματος το τυχερό φλουρί κέρδισε η Ομοσπονδία την οποία εκπροσώπησε η Ταμίας, και παλαιά αθλήτρια του Αθηναϊκού, κα Μπακουλοπούλου.

Η γιορτή τελείωσε με κλήρωση δώρων στα παιδιά και ανταλλαγή ευχών για ένα υγιές και ευτυχές 2017 με αγάπη για όλους, για τη Χειροσφαίριση και για τον Αθηναϊκό.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους γονείς, αθλητές και παριστάμενους στη γιορτή, το Δήμο που επέτρεψε την διεξαγωγή της στο κλειστό γυμναστήριο καθώς και το Σωματείο Ένωση Βύρωνα για την διευκόλυνση που παρείχε για το ωράριο και εύχεται σε όλους «Και του χρόνου με Υγεία!».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που τηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, καθώς επίσης και τον αθλητή μας Αλέξανδρο Παπαλυμπέρη για την πίτα που έφτιαξε για την εκδήλωση αυτή .

No comments