Α2 ανδρών: Δύσκολη νίκη του Ιωνικού απέναντι στον Έσπερο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Δύσκολη νίκη του Ιωνικού απέναντι στον Έσπερο

Στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας 150 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού ΝΦ και του Έσπερου Καλλιθέας για την 12η αγωνιστική Α2 ανδρών. Η ομάδα του Φουντεδάκη - Μαντζόπουλου ξεκίνησε με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και για τις δυο ομάδες με τον Ιωνικό ΝΦ να έχει μικρό προβάδισμα 14 - 13 στη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ΝΦ κατάφερε μετά το 50' να πάρει ενα μικρό προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα, παίρνοντας μια πολύ δύσκολη νίκη στα τελευταία λεπτά, απέναντι στον πολύ καλό Έσπερο, με τελικό σκορ 29 - 25.

Δήλωση: Γιώργος Γιαννόπουλος

"Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό team γιατί όλοι συνέβαλλαν στο να φτάσουμε στη νίκη. Ο Έσπερος είναι μια μαχητική και έμπειρη ομάδα και φάνηκε να μας αιφνιδιάζει στα πρώτα λεπτά γι' αυτό και πήραν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και κάνοντας ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά πήραμε την διαφορά τεσσάρων τερμάτων! Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη αλλά όχι με την εικόνα μας. Έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμα στα ματς που έρχονται και πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση! Καλή συνέχεια στην ομάδα του Έσπερου και όσο για μας το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και τους 2 βαθμούς!"

Φώτης Παπαδημητρίου παίχτης Εσπερου
"Κατ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στην ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ για την νίκη τους. Μια ποιοτική ομάδα με νέα παιδιά που κάνει μια νέα αρχή. Η ομάδα μου μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι,συγκεντρωμένη και κατάφερε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου να είναι πολύ κοντά στο σκορ και σε ορισμένα σημεία να προηγείται. Ετσί ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 50' κάποια λάθη μας επέτρεψαν στον αντίπαλο να πάρει μια διαφορά 2-3 γκολ και να την διατηρήσει.
Όμως δεν μπόρω να παραβλέψω το γεγονός οτι για άλλο ενα παιχνίδι δεν είμαστε πρωταγωνιστές εμείς οι αθλητές μέσα στα γήπεδα. Η ομάδα μου,όπως και όλες φαντάζομαι ,απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ. Εμείς παλέυουμε για κάθε φαση μέσα στο παιχνίδι και απαιτούμε σεβασμό απ όλους.καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχουμε μιλήσει κρίνοντας ότι ετσι θα ήταν καλύτερα.αλλά ΩΣ ΕΔΩ.καποιοι κύριοι να φροντίσουν να κανουν καλά την δουλειά τους χωρίς ειρωνείες. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ με υγεια."
"


ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 29-25
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-5, 6-7, 7-7, 10-11, 14-13 (ημχ.) 16-14, 18-18, 20-19, 23-21, 25-23, 29-25.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ - ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΡΚΙΣΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (6), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (3), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (3), ΜΠΙΛΟΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (7), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ (4), ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ, ΒΕΖΥΡΗΣ (2), ΜΑΓΚΟΣ (2), ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ (2), ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Έσπερος Καλλιθέας (ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ): ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΛΛΑΚΗΣ (2), ΑΝΔΡΩΝΗΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ, ΣΕΙΝΤΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ (9), ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ (6), ΒΑΡΗΣ, ΧΑΡΟΣ-ΜΠΕΗΣ (6), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (1), ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ (1).

No comments