Δράση αλληλεγγύης το Σάββατο στο παιχνίδι Καματερό - Λεωνίδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράση αλληλεγγύης το Σάββατο στο παιχνίδι Καματερό - Λεωνίδας

Στα πλαίσια της μεταξύ τους αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ το προσεχές Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 20:00, οι διοικήσεις των KIPARISSIS ΓΑΣ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και ΑΟ.ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ διοργανώνουν από κοινού συγκέντρωση τροφίμων γιά την κοινωνική κουζίνα "Άλλος Άνθρωπος".

Το μήνυμα που στέλνουν οι δύο σύλλογοι είναι ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθουμε όλοι οι φίλοι του αθλήματος και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ώστε να γίνουμε όλοι μαζί "ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας. Συγκεντρώνουμε τυποποιημένα τρόφιμα για την
κοινωνική κουζίνα "Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" και βοηθάμε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονοπουλο στο σπουδαίο έργο του.

Ραντεβού όλοι μαζί το Σάββατο 28/1/2017 και ωρα 8μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού, Θεοτοκου 4 Καματερό, όπου όλοι οι φίλοι του αθλήματος εκτός της δράσης αλληλεγγύης προς τον αδύναμο συνάνθρωπο συνεισφέροντας με ότι έχει δύναμη ο καθένας, είναι προσκεκλημένοι για να δουν έναν υπέροχο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.  

No comments