Αύριο το πρώτο φιλικό της ανδρών με την Τουρκία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο το πρώτο φιλικό της ανδρών με την Τουρκία

Φιλικό της Εθνικής Ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2020

Με προπόνηση στο κλειστό του Βύρωνα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το αυριανό (19:30) φιλικό κόντρα στην Τουρκία, το οποίο θα είναι το τρίτο κατά σειρά -μετά από αυτά κόντρα στο Λουξεμβούργο- ενόψει των επίσημων αγώνων με Κύπρο και Νησιά Φερόε (13-15/1) για τα προκριματικά του EURO 2020. Στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενσωματώθηκαν και οι Βύρωνας Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπασμαλής, Αδάμ Παπαδόπουλος.


Αντίθετα δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Νίκου Γραμματικού για
τα φιλικά με την Τουρκία, αλλά και τα προκριματικά του EURO 2020, οι Νίκος Τζούφρας και Νίκος Πασσιάς. Εξαρχής η επιθυμία του προπονητή ήταν και οι τρεις αθλητές της Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ , Αδάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Τζούφρας και Νίκος Πασσιάς να πάρουν μέρος στην προετοιμασία, στα φιλικά και να βρίσκονται στην διάθεση της Εθνικής για τα επίσημα ματς, ωστόσο λόγω του ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Γερμανίας δεν διακόπτεται και μετά από επικοινωνία της Ομοσπονδίας με τον σύλλογο αποφασίστηκε να ενσωματωθεί από την αρχή της προετοιμασίας μόνο ο Αδάμ Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε: «Εύχομαι καλή χρονιά πάνω από όλα με υγεία για όλο τον κόσμο. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το προκριματικά του EURO 2020 από την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη παίξαμε δύο φιλικά κόντρα στο Λουξεμβούργο. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό την προετοιμασία μας με δυο ακόμη δυνατά φιλικά απέναντι στην Τουρκιά. Είναι σημαντικό ότι σε αυτά τα ματς θα έχουμε στην διάθεσή μας και άλλα τρία παιδιά που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας. Στόχος των αγώνων με την Τουρκία είναι να δούμε το κατά ποσό θα ανταποκριθούμε σε δυο συνεχόμενους αγώνες, αφού και τα επίσημα παιχνίδια θα έχουν την ίδια μορφή».

No comments