Αναχώρησε για την πρόκριση η εθνική ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναχώρησε για την πρόκριση η εθνική ανδρών

Σήμερα τα ξημερώματα (06:30) αναχώρησε αεροπορικώς η αποστολή της Εθνικής Ανδρών με προορισμό το Τόρσαβν με ενδιάμεσους σταθμούς την Ζυρίχη και την Κοπεγχάγη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στον 1ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του EURO 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Ιανουαρίου 2017 στην πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε.

Την Παρασκευή θα παίξουν Κύπρος- Νησιά Φερόε, ενώ η «Γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Κύπρο και τα Νησιά Φερόε το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στην 2η προκριματική φάση του EURO 2020.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών
Ομάδων Βασίλης Κρανιώτης, ενώ σε αυτή μετέχουν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός με τον συνεργάτη του Γιώργο Βασιλειάδη, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο δημοσιογράφος/ υπεύθυνος Τύπου της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, καθώς και οι παρακάτω 17 αθλητές: Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Λοίζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Διαιτητές και των τριών αγώνων θα είναι οι Λετονοί Γιάσκινς/Ζάμπκο και Παρατηρητής ο Φιλανδός Σιόλουντ.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
22:00 Κύπρος- Νησιά Φερόε

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
20:00 Ελλάδα- Κύπρος

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
18:00 Νησιά Φερόε- Ελλάδα

No comments