Αντίστροφη μέτρηση για το «Duke 2017» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για το «Duke 2017»

Το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ με την επωνυμία «Duke» επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας και αναμένεται να μας προσφέρει και πάλι μοναδικές αθλητικές συγκινήσεις.

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από το τετραήμερο 4-7 Ιανουρίου 2017 θα διεξαχθεί στο αθλητικο κέντρο Δαΐς το «Duke 2017» στο οποίο θα λάβουν μέρος αθλητές που αγωνίζονται στις κατηγορίες Παμπαίδων Α’ (U15) και Παμπαίδων Β’ (U13). Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματός, αφού σε αυτή θα αγωνιστούν αθλητές που θα αποτελέσουν το μέλλον των εθνικών ομάδων και του χάντμπολ.

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕΔ, Θεόφιλος Βάτης, στις πρώτες του δηλώσεις
για τη διεξαγωγή  του “Duke 2017” επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Από τις 04 έως τις 07 Ιανουαρίου η «καρδιά» της ανάπτυξης του χάντμπολ θα χτυπάει στο αθλητικό κέντρο Δαΐς. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο “Duke 2017” θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα διεθνές τουρνουά υψηλού επιπέδου και παράλληλα θα διασκεδάσουν με την παιδική τους αφέλεια μέσω του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από δύο χρόνια απουσίας το “Duke” επιστρέφει καθώς πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του αθλήματος που αναδεικνύει και διαφημίζει το παρόν και το μέλλον της ανάπτυξης στην Ελλάδα και όχι μόνο».

Οι διοργανωτές βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή, γιορτή του χάντμπολ και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά από πλευράς συμμετοχών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στο «Duke 2017» ενώ πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθεί και το πρόγραμμα των αγώνων το οποίο θα είναι εξίσου ελκυστικό για τους μικρούς φίλους του χάντμπολ που θα βρεθούν στην Αθήνα το τετραήμερο του Ιανουαρίου.


No comments