Β Εθνική: Η Ακαδημία νικήτρια στο ντέρμπι με τον Βυζαντινό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β Εθνική: Η Ακαδημία νικήτρια στο ντέρμπι με τον Βυζαντινό

Έκανε το χρέος της η Ακαδημία των Σπορ, μπροστά στο σχεδόν γεμάτο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, και έκλεισε το 2016  με νίκη επί του ΒΑΟ Λουτρακίου με σκορ 22-19, που ταυτόχρονα την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ και για τις δύο ομάδες με  το σκορ να κυλάει γκολ – γκολ σχεδόν  σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το α΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον Βυζαντινό να υπερτερεί στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να προηγηθεί στη λήξη του, με σκορ 11-12. Στην επανάληψη η Ακαδημία ανέβασε ρυθμούς, πέρασε
μπροστά στο σκορ, χτίζοντας σταδιακά μια διαφορά ασφαλείας που κυμάνθηκε μεταξύ 3-5 τερμάτων, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 22-19 για την ομάδα της Πάτρας.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας δήλωσε:
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων καθώς και στους διαιτητές της αναμέτρησης γι αυτό που μας παρουσίασαν και όλοι μας στην κερκίδα ευχαριστηθήκαμε ένα πραγματικό ντέρμπυ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Καλές γιορτές σε όλους και όλες."

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ(Γ. Παπαγιαννόπουλος – Ε. Αραβαντινού):  Γεωργίου 2, Κωνσταντινίδης , Μακρυδάκης , Δ. Βύρλος ,  Μαρκάτος 4 , Μάρκοβιτς 4,  Λαμπρόπουλος, Α.  Παπαγιαννόπουλος 7, Χαραλαμπάκης, Παπανικολάου,  Χαμαλίδης, Καλούδης 3, Μήλας, Ε. Βύρλος,                Τσάμης, Παπαδόπουλος 2.

ΒΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ( Π. Παπαδόπουλος): Αικατερίνης 4, Πλιακούρας, Γκίκας 6, Καπής, Καρακώστας, Βλαχογεώργιος, Μπάμπης, Παπαδόπουλος 3, Γρούμπος, Παλαιολόγος, Παππάς 2, Μπέλος, Οικονόμου 1, Φίλης, Ρουμελιώτης 3.

No comments