Β' Εθνική: Νίκη της Ακαδημίας Πάτρας επί του Πανιωνίου (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β' Εθνική: Νίκη της Ακαδημίας Πάτρας επί του Πανιωνίου (βίντεο)

Με νίκη, κάνοντας το 3Χ3  γύρισε στην Πάτρα η Ακαδημία των Σπορ από την Αθήνα επικρατώντας στο κλειστό της Κυψέλης του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με σκορ  23-26.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν μια διαφορά στο σκορ υπέρ τους, αλλά στο δεύτερο 15λεπτο του α΄ ημιχρόνου υπέπεσαν σε λάθη, που τα εκμεταλλεύτηκαν με εύκολα γκολ οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν στο β΄ ημίχρονο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δεν τα κατάφεραν  και οι Πατρινοί πήραν την νίκη βαδίζοντας  πλέον αήττητοι  στο ερχόμενο ντέρμπυ κορυφής του Σαββάτου στο Κουκούλι με αντίπαλο τον άλλον διεκδικητή της πρώτης θέσης, τον ΒΑΟ Λουτρακίου.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει:

"Συνειδητά έχω επιλέξει να ακολουθώ την ομάδα και στους εκτός έδρας αγώνες για να έχω ιδία άποψη. Κατά το παρελθόν έχουμε δώσει έγγραφα συγχαρητήρια σε διαιτησία αγώνα μας που έχουμε ηττηθεί μάλιστα. Δεν επιδιώκουμε καμία  ΄΄ εύνοια ΄΄ και ούτε την επιζητούμαι. Θέλουμε όμως όλοι να σέβονται την προσπάθεια μας ως Πάτρα, διότι η πόλη μας με τα πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος που έχει κατακτήσει, έχει την δικιά της θέση στον ιστορικό    χάρτη του αθλήματος. Κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια διατήρησης του αθλήματος την πόλη μας   έχοντας κρατήσει 4 αθλητές με εμπειρία στον χώρο και τους υπόλοιπους από 16-19 ετών ως επί τον πλείστον. Μαζί με τις υποδομές μας, τους φιλάθλους μας και τους υποστηρικτές – χορηγούς μας, έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια  για το άθλημα έως το ψηλότερο σκαλί. Κάνω ανοικτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε υπεύθυνο της ομοσπονδίας να παρευρεθεί στο  ερχόμενο ντέρμπυ του  Σαββάτου στο Κουκούλι να διαπιστώσει τα παραπάνω στην γιορτή που θα παρουσιάσουμε".

Ο έφορος της ομάδος κ. Κώστας Διαμαντόπουλος δήλωσε:
" Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Πανιωνίου για την φιλοξενία της ομάδος μας στην αναμέτρηση. Η εμπειρία των παικτών μας ήταν αυτή που μας έδωσε την νίκη, αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο ομάδα που ξέραμε ότι έπαιζε το τελευταίο της χαρτί  για την υπόθεση του τίτλου. Μπορεί ο διαιτητής της αναμέτρησης να μας εκνεύρισε, μας ακύρωσε κανονικότατα γκολ, δεχτήκαμε αναίτια αποβολές και παραβάσεις βημάτων, αλλά όποτε χρειάστηκε τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα και αποδράσαμε με την νίκη, πραγματοποιώντας το 3Χ3. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και στους παίκτες μας "

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 23-26(12-14).

Τα 5λεπτα: 1-0, 5-3, 8-5, 9-7, 10-12, 12-14, 14-15,16-18,19-20, 21-22, 22-24, 23-26.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (Α. Κατσαράς): Τσαμαντάκης, Λάζαρης, Μαραμάθας 1, Νικολόπουλος, Γκότσης 6, Ρουσιώτης, Λέκκας 7, Αργυρός, Ρούντος, Μωραΐτης 2, Βέρρας 6, Μπλαχούρης, Μιχελάκος 1, Παπαδάκης, Ρεπούλιας, Κουμασίτης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ(Γ. Παπαγιαννόπουλος – Ε. Αραβαντινού):  Γεωργίου 8, Κωνσταντινίδης , Μακρυδάκης , Δ. Βύρλος ,  Μαρκάτος 4 , Μάρκοβιτς 4,  Λαμπρόπουλος, Α.  Παπαγιαννόπουλος 6, Παπαλέξης, Χαραλαμπάκης, Παπανικολάου,  Χαμαλίδης 2, Καλούδης, Μήλας 2, Γαλάντες, Ε. Βύρλος.

Διαιτήτευσαν οι: Ψυλλός - Σπηλιωτάκος.
Πέναλτι: 4/4 – 3/1, ποινές: κίτρινες: 2-2,  2λεπτα: 6-5






No comments