Αθανασιάδης: "Στόχος η τετράδα και τα play off" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αθανασιάδης: "Στόχος η τετράδα και τα play off"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητή του Λεωνίδα, έκανε ο Δημήτρης Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωσε:

"Σαν τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα ήθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον κύριο Αλέκο Περάκη για την μεχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία μας μην ξεχνάμε οτι ηταν ο άνθρωπος που οδήγησε μαζί με τους παίχτες ύστερα απο πολλά χρονια την ομαδα στην Α2 παίρνοντας ενα πρωτάθλημα δύσκολο και ανταγωνιστικό,του ευχόμαστε καλη συνέχεια  στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φυσικά να αναφέρω οτι ειναι ένας άνθρωπος "Κυριος"απο τους λίγους  με το Κ κεφαλαίο!!!!!

Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να αναλάβω το τιμόνι της ομάδας σε
αυτή την δύσκολη στιγμή. Εδώ θελω να πω οτι εγω όταν η διοίκηση μου ανακοίνωσε την απόφασή της πριν απο μια εβδομάδα, έθεσα την άποψη οτι η ομαδα χρειάζεται προπονητή που θα φέρει ενα ηλεκτροσόκ στην ομάδα, πειθοντας τους να ψάξω σαν τεχνικός διευθυντής να βρω τον κατάλληλο νέο και φιλόδοξο οπως είχα στο μυαλό μου, δυστυχώς με αρνητική απάντηση απο δύο πραγματικά πολυ καλές περιπτώσεις.

Παμε στο τώρα. Η ομαδα όπως έδειξε και στο ματς με τα Βριλήσσια στο οποίο κατέβηκε με σημαντικοτατες ελλείψεις,συνέρχεται έπαιξε ενα γρήγορο και σε κάποιες περιπτώσεις θεαματικό χαντμπολ και στις λεπτομέρειες έχασε ενα ματς που σιγουρα η τελική έκταση του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Συνεχιζουμε την δουλειά που εχουμε ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα ειναι θέμα χρόνου να γυρίσει η ομαδα στις επιτυχίες.Εχοντας καταφέρει να γυρίσουμε την ψυχολογία των παιδιών πιστεύω οτι θα φτάσουμε τον στόχο μας που αυτός μην κρυβόμαστε ειναι η τετράδα και τα play off και σύμφωνα μ'αυτον θα προχωρήσουμε !!!!"

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Παραράς δήλωσε:

"Κατόπιν της παραίτησης Περακη κρίθηκε σαν καταλληλότερη επιλογή τη θέση του προπονητή να αναλάβει ο Αθανασιαδης Δημητρης ,ένας άνθρωπος απο τα σπλάχνα της ομάδας πολυ κοντά της και πολυ ενεργός σε όλα τα επίπεδα.Ενα επίσης σημαντικό στοιχείο στην επιλογή αυτή αποτελεί το γεγονός οτι γνωρίζει πολύ καλά τους παίχτες της ομάδας και ετσι κερδίζετε πολύτιμος χρόνος.Πιστεύω οτι η επιλογή μας αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη και ειμαι βέβαιος οτι η συνεργασία αυτή θα ειναι άψογη και θα φέρει τα επιθυμητά για το σύλλογο αποτελέσματα "

No comments