Να διπλασιάσει τις νίκες θέλει του ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να διπλασιάσει τις νίκες θέλει του ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα θέλει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων που αγωνίζεται με τον Θρίαμβο Αθηνών, αύριο στις 20:00 στο κλειστό του Καματερού, στα πλαίσια της 5ης  αγωνιστικής. του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών. Ο προπονητής του Λεωνίδα, Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε:

"Κάθε ματς ειναι διαφορετικό έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη της Κυριακής και εχουμε συγκεντρωθεί όλη την εβδομάδα στο Θρίαμβο που αποτελεί σιγουρα αλλη μια πρόκληση για εμάς. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πολυ εύκολα μπορει να σου κάνει την ζημιά. Εμείς απο
την πλευρά μας ειμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε τον δικο μας ρυθμό στο ματς και μόνο τοτε θα μπορέσουμε στο τελος να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει για μια φορα ακόμα το γήπεδο και να μας βοηθήσει οπως αυτός γνωρίζει"

Από την πλευρά του ο αθλητής της ομάδας Γιώργος Τσέλος επεσήμανε:
"Ο Θρίαμβος όπως και εμείς ήμαστε οι δυο ομάδες που πήραμε πέρυσι το εισητηριο για την άνοδο στην Α2 ,ειναι μια πολυ καλη ομαδα την οποία γνωρίζουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και θα ειμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.Πιστευω θα γίνει ενα δυνατό και ωραίο ματς που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ελπίζω στο τελος να εχουμε πετύχει το στόχο μας ο οποίος δεν ειναι αλλος απο τη νίκη και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας που για αλλη μια φορά θα γεμίσει το κλειστό του Καματερού"

No comments